let's start

Creatief webdesigner Wordpress voor jouw website

Op zoek naar een creatief Wordpress webdesigner voor jouw website? Top! Daar kunnen wij je zeker bij helpen. Wij zijn Brandbits een bureau gericht op branding en Wordpress webdesigns. Met onze achtergrond in design en branding kunnen we jouw merk voorzien van tijdloze en moderne ontwerpen die jouw merk een boost zullen geven. Ons bureau weet dat een merk, om relevant te zijn, een onvergetelijke indruk moet maken die verder gaat dan alleen het fysieke. Het is absoluut noodzakelijk om de ervaringsverschillen tussen door desktop, smartphone en tablet even indrukwekkend te maken. Ons team ontwikkelt intuïtieve webdesigns die de betrokkenheid van de consument verleiden voor bijdragen een maximaal resultaat. Ben jij al overtuigd van onze kunsten als webdesigner in Wordpress? Plan een vrijblijvend adviesgesprek in!

   Gratis adviesgesprek

   100+ webdesigns

   Expert in webdesign

Gratis adviesgesprek
Webdesigner Wordpress Website

understand

Brandbits is een webdesign Wordpress bureau

Ongeveer 60% van alle websites wereldwijd is ontwikkeld op basis van het Wordpress CMS. Het zal je dan niet ook niet verbazen dat wij gespecialiseerd zijn als webdesigner in Wordpress. Een CMS (content management system) wat veel vrijheid geeft in het beheer en de realisatie van de website. Niet alleen voor ons, maar uiteindelijk ook voor jou als opdrachtgever. Maar die website is er niet zomaar. Om een goede website en goed webdesign weg te zetten is onderzoek en voorbereiding nodig. De eerste vraag die wij dan ook stellen als webdesigner in Wordpress is: wie is jouw doelgroep? Want uiteindelijk wil je toch wel doelen behalen met jouw nieuwe webdesign in Wordpress. Dus of jij nu op zoek bent naar een B2B-website of een informatief platform, binnen de website ontwikkeling plaatsen wij jouw klant altijd centraal. Dat is tenslotte de doelgroep die getriggerd moet worden. Onze overige diensten dragen hier ook zeker aan bij. Elke website profiteert van onze “bit by bit” aanpak.

Start met jouw nieuwe webdesign
Wordpress webdesigner

let's create

Onderscheidend, herkenbaar en consistent webdesign in Wordpress

Een goed webdesign is een verlengde van jouw merk. En moet, als het aan ons ligt, aan drie criteria voldoen. Het webdesign moet onderscheidend, herkenbaar (voorspelbaar) en consistent zijn. Nu vraag jij je waarschijnlijk af, waarom voorspelbaar? Die reden is heel eenvoudig. De bezoeker van je website komt niet graag voor verrassingen te staan. De functionaliteiten binnen de website moeten duidelijk zijn. Dit zal in grote maten bijdragen aan de gebruikerservaring. Dit onderdeel binnen het webdesignen van Wordpress is de UX en UI fase. De optimalisatie voor jouw website. En vertrouw ons als webdesigner in Wordpress als we zeggen dat dit belangrijker is dan jij denkt. Het webdesignen van een website is dan ook een intensief proces. Maar wel een die wij graag met jouw aangaan!

Aan de slag met jouw webdesign? Laten we snel samenzitten!

Direct contact

Grow

Creëer waarde met een nieuw Wordpress webdesign

Onze digitale ontwerpers weten hoe belangrijk het is om de juiste boodschap op het juiste moment naar jouw klanten te communiceren. We zullen gedurende het hele proces met jou samenwerken om ervoor te zorgen dat jouw merk uniek wordt uitgedrukt door middel van design. Als webdesigner in Wordpress bereiken we dit door een proces dat in drie stappen is verdeeld. Understand, build en grow. Benieuwd naar onze werkwijze? Of wil je meer zien van ons werk? Bekijk dan onze cases of kom in contact!

let's start

Gratis adviesgesprek

Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
  • Wat is het beschikbare budget?
  • Budget tot €3.000
  • €3.000 tot €5.000
  • €5.000 tot €10.000
  • Sky is the limit
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

LIKE WHATYOU SEE?

Let's work together