let's start

Brandbits voor jouw webdesign in Breda

Welkom bij Brandbits, jouw creatieve bureau voor webdesign in Breda. We ontwerpen en ontwikkelen responsieve, gebruiksvriendelijke websites. Converterend, creatief en klaar voor de toekomst. Onze filosofie voor webdesign in Breda is eenvoudig. Consistent uitstekende websites voor onze opdrachtgevers creëren. Een doordacht UX en UI design wat zorgt voor de juiste basis van jouw website. Daarnaast werken we met de nieuwste webtechnologieën, frameworks en platforms om ervoor te zorgen dat we precies kunnen leveren wat jij als merk nodig hebt. Bekijk enkele van onze cases die we hebben voltooid hier. Raak geïnspireerd en wellicht kunnen wij ook voor jou binnenkort aan de slag!

   Gratis adviesgesprek

   50+ merken gebouwd

   Expert in webdesign

Gratis adviesgesprek
Webdesign Breda

understand

Een sterk webdesign voor jouw website

Bij een nieuwe website hoort ook een nieuw webdesign. Wij als creatief bureau zijn gespecialiseerd in webdesign in Breda. Jouw website moet als middel gaan werken om conversies te behalen, potentiële opdrachtgevers te overtuigen en jouw doelgroep aan te spreken. Met een doordacht webdesign bereik je doelen waar gebruikers blij van worden. En draagt bij aan de ervaringen van gebruikers. Wanneer we aan de slag gaan met een webdesign, beginnen we niet direct met het designen.

Nee, want ook hierin geldt. Een goed begin is het halve werk. En met een goed begin doelen wij op een gedegen onderzoek. Waarin één vraag centraal staat: wie is jouw doelgroep? Voor hen moet het webdesign in Breda werken. Zij zijn jouw potentiële opdrachtgevers of klanten. Door hen kan jouw bedrijf groeien. Daarom kunnen we er maar beter voor zorgen dat het webdesign zoveel mogelijk is afgestemd op de gewenste gebruiker. Deze basis leggen we door onderzoek van de markt en concurrenten, heel veel gesprekken te hebben met jouw en als laatste, te testen.

Start met jouw project
Webdesign Breda Creatief Bureau

let's create

Een webdesign in Breda wat werkt

Zoals we al aan hebben gegeven is een goede voorbereiding vereist. Een klantgerichte, volledig modulaire webervaring ontwikkelen, dat is waar wij naar streven. Een webdesign gericht op jouw doelgroep en in lijn met jouw branding. Onze gebruikersgerichte benadering en inzet van UX methodes zijn een belangrijke stap in de designfase van jouw nieuwe website. Maar wat is een UX design en wat maakt het nou goed? UX design is gericht op de beleving van de online gebruiker. Hierin houden we rekening met een combinatie van drie belangrijke elementen: het uiterlijk, het gevoel en de usability (het gebruiksgemak). Mensen herinneren 80 procent van wat ze zien, maar slechts 20 procent van wat ze lezen. Design is dus essentieel.

Aan de slag met jouw webdesign? Laten we snel samenzitten!

Direct contact

Grow

Een webdesign voor jouw bedrijf

Goed. Na het onderzoek en de wireframing starten we dan toch echt met designen. Op basis van aangeleverde voorbeelden, persoonlijke voorkeur en uiteraard jouw branding gaan we de eerste designs opmaken. Hierin houden we dan ook rekening met alle inzichten vanuit het onderzoek en verwerken we de UX methodes erin. Ons creatieve team neemt de touwtjes in handen op het gebied van design en gebruiksgemak. Ook het maken van een webdesign in Breda is een intensief traject wat we samen aangaan. Maar wij kunnen je een ding beloven. Het is het dubbel en dwars waard als jij het eindresultaat ziet!

let's start

Gratis adviesgesprek

Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
  • Wat is het beschikbare budget?
  • Budget tot €3.000
  • €3.000 tot €5.000
  • €5.000 tot €10.000
  • Sky is the limit
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

LIKE WHATYOU SEE?

Let's work together