let's start

Een nieuwe visuele identiteit voor jouw bedrijf

Ben je op zoek naar een nieuwe visuele identiteit voor jouw bedrijf? Of is de bestaande visuele identiteit toe aan een modernisering? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn Brandbits. Creatieve merkbouwers. Met ons team van enthousiastelingen geven wij de visuele identiteit van jouw bedrijf weer energie. Wij hebben onze expertise al voor een tal van merken kunnen inzetten waaronder Duni, Fontys, Gemeente Breda, PON Power en nog velen meer. Benieuwd hoe wij jouw visuele identiteit weer nieuw leven in kunnen blazen? Neem contact op of lees verder hieronder hoe wij dat doen.

   Gratis adviesgesprek

   50+ merken gebouwd

   Expert in branding

Gratis adviesgesprek

understand

De visuele identiteit van een bedrijf moet opvallen

Dat is het eerste wat men denkt. Als mijn merk opvalt dan werkt het. In een zekere zin klopt dit ook. Maar een merk is meer dan een visuele identiteit die opvalt. Wanneer je een nieuw merk weg wilt zetten of een bestaand merk wil re-evalueren is het te adviseren dat elke stap binnen de identiteit op elkaar is afgestemd. Nu horen wij jullie denken, bestaat de identiteit van een merk uit meer dan alleen maar een logo en kleuren? Jazeker! Wanneer wij aan de slag gaan met de visuele identiteit van jouw merk doen wij dat aan de hand van de volgende aanpak.

Start met jouw visuele identiteit
Brandbits Digital Design

let's create

Het merk, visuele en verbale identiteit van jouw bedrijf

Wij geloven dat een merkstrategie uit drie verschillende elementen bestaat. De eerste is de merkidentiteit. De merkidentiteit richt zich op de persoonlijkheid van het merk, wie ben je en waar wil je heen of hoe wil je ontvangen worden door jouw doelgroep. De tweede stap is, jawel, de visuele identiteit. Aan de hand van de merkidentiteit ontwikkelen we een visuele identiteit die bij jouw bedrijf past. Het laatste onderdeel binnen de merkstrategie is de verbale identiteit, oftewel het communicatieconcept. En je raad het al, hierin bepalen we de tone of voice voor jouw doelgroep(en). Wellicht geven een van onze cases wat meer inzicht hoe dit werkt. Deze kun je hier bekijken. Heb je een duidelijk gevoel over onze aanpak en wil je meer weten? Lees dan verder of neem contact op om de visuele identiteit van jouw merk een podium te geven.

Aan de slag met de visuele identiteit van jouw bedrijf? Laten we snel samenzitten!

Direct contact

Grow

Creëer waarde met een nieuwe huisstijl

Hoe sterker de cohesie tussen de verschillende elementen van de identiteit, hoe sterker de fundering va jouw merk. Dicht bij de kern blijven en het zo simpel mogelijk houden is hierin een bepaalde factor. En wij kunnen uit ervaring zeggen dat dit gemakkelijker gezegd is dan gedaan. Maar niet getreurd gelukkig kan jij vertrouwen op onze expertise en creativiteit. Toch hebben wij jou ook nodig in dit proces om o.a. de visuele identiteit van jouw merk weg te zetten. Want wie kent jouw bedrijf nou beter dan jijzelf? Precies. De kennis die jij hebt brengt ons tot verrassende en creatieve inzichten om jouw visuele identiteit herkenbaar, consistent en bovenal onderscheidend te maken. Met de mix van deze elementen maken we de visuele identiteit voor jouw bedrijf.

let's start

Gratis adviesgesprek

Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
  • Wat is het beschikbare budget?
  • Budget tot €3.000
  • €3.000 tot €5.000
  • €5.000 tot €10.000
  • Sky is the limit
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

LIKE WHATYOU SEE?

Let's work together