let's start

Een webshop voor jouw business

Het online verkopen van producten en diensten is de laatste jaren enorm gestegen. Steeds vaker doen we online aankopen. Wie had ooit gedacht dat zelfs het kopen van een auto volledig online gaat? Een e-commerce platform breng vele voordelen met zich mee. Benieuwd naar deze voordelen? Of wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? We vertellen het je graag!

Website

Bit by bit bouwen aan jouw webshop

Je wilt graag jouw eigen online verkoopkanaal opzetten. Een mooie uitdaging waar wij je graag bij helpen. Een webshop of e-commerce platform vraagt om een goede voorbereiding. Het is te vergelijken met een extra winkel die je opent. Om tot een succesvolle lancering van de webshop te komen werken wij met onze “bit by bit” aanpak. Binnen deze aanpak zetten wij de bezoeker centraal. Dit is tenslotte de persoon die de aankoop gaat doen. Hoe beter wij in kaart hebben wie de doelgroep is, des te beter de webshop hierop ingericht kan worden.

Brandbits Digital Design

Website

Vertrouwen draagt bij aan het aankoopgedrag

Na het in kaart brengen van de doelgroep(en) en de concurrentie starten we met de visuele uitstraling van de webshop. Dit moet aansluiten op de bestaande business, mits deze er is. De branding van het online platform moet consistent en herkenbaar worden doorgevoerd.

Op deze manier creëren we een vertrouwde omgeving voor de bezoeker. Vertrouwen draagt in zekere mate bij aan het aankoopgedrag. Maar goed, zo ver zijn we nog niet. Na het design starten we met de ontwikkeling en het uitvoerig testen van de webshop. Wanneer de webshop eenmaal staat is het tijd om bezoekers hier naar toe te leiden. Uiteraard hebben wij hier ook over nagedacht. Met behulp van onze “bits” kunnen we meer verkeer naar jouw webshop krijgen.

Branding Breda

Aan de slag met jouw webshop? Laten we snel samenzitten!

Direct contact

Website

De bezoeker staat centraal

Net als de websites die wij ontwikkelen, bouwen wij ook de webshops op basis van WordPress. Om tot een functionele webshop te komen integreren wij Woocommerce. Dé e-commerce integratie voor WordPress. Een eenvoudig te gebruiken platform met eindeloze mogelijkheden. Een bekende omgeving waar wij volledig in thuis zijn. Het maken van een betalingsmodule voor iDeal, creditcards of Klarna. Het generen van facturen, pakbonnen of verzend labels. Of het bijhouden van de voorraad vormt dan ook geen enkel probleem.

LIKE WHATYOU SEE?

Let's work together