let's start

Een webdesign dat werkt

Wat maakt een webdesign nou goed? Tja, goede vraag. Wanneer je dit vraagt zal je een tal van subjectieve antwoorden krijgen. Een overtuigend webdesign ontstaat op het snijvlak van creativiteit en strategie. Binnen UI/UX creëren we smaakvolle en data gedreven ontwerpen om bedrijven te helpen versnellen in de ambities die zij hebben.

Website

Understand, create and grow

Bij het ontwerpen UI/UX webdesigns wordt gebruik gemaakt van bewezen UX/UI methodes en regels. Toch begint het proces een stap eerder. Binnen alle diensten die wij aanbieden houden we vast aan drie cruciale stappen om tot een succes te komen. Understand, create en grow. We beginnen met onderzoek en met jouw hulp begrijpen we echt de waarde die je op elk contactpunt aanbiedt aan jouw doelgroep. Dit vereist dat we inzicht krijgen in jouw merk, de markt waar jij je in begeeft, jouw marketing, en nog veel meer. Deze inzichten geven de juiste informatie om ontwerpbeslissingen te nemen.

Brandbits Digital Design

Website

Een voorspelbaar design verbetert gebruikerservaring

In de ontwerpfase van UI/UX webdesigns worden op onderzoek gebaseerde richtlijnen geïmplementeerd. Eenvoudige methodes die een groot verschil maken in de gebruikerservaring van de website. Deze richtlijnen helpen de bezoeker met hun reis door de website richting het doel wat jij voor ogen hebt. Een belangrijk ander aspect van een goed webdesign is dat standaardfuncties op jouw website hetzelfde werken als op andere websites. Een voorspelbaar design zal de gebruikerservaring ten goede komen.

Branding Breda

Aan de slag met jouw website? Laten we snel samenzitten!

Direct contact

Website

Testen, testen en nog eens testen

Het afgeronde UX/UI webdesigns laten we testen, testen en nog eens testen. We testen onze design met behulp van verschillende trackingtools, A/B-testen en online focusgroepen. Zo weten wij dat jouw nieuwe website voor jouw merk gaat werken.

LIKE WHATYOU SEE?

Let's work together