let's start

Service en onderhoud voor jouw website

We begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om je bedrijf 24/7 online te houden. Je gaat vaak ook niet meer een winkel wanneer deze dicht is, toch? Je wil er zeker van zijn dat de website altijd voor je werkt. Bijna de perfecte werknemer. Om deze reden nemen wij de zorg van website of webshop graag uit handen. Daar hoef jij je dan niet meer druk om te maken!

Website

Altijd en overal online

De functionele werking van website is één van de belangrijkste aspecten. Het is belangrijk dat deze altijd up to date is. Vergelijk het met het onderhoud aan je auto; eens in de maand de bandingspanning controleren, oliepeil en nu en dan natuurlijk een grote beurt. Net als een auto is een website een middel om het gewenste doel te bereiken. Dit is ook de reden dat de website nooit af is.

Brandbits Digital Design

Website

Stay connected, stay up-to-date

De website of webshop heeft voortdurend aanpassingen en updates nodig. Sommige daarvan zijn groot, anderen klein. De belangrijkste zaken hiervan zijn opgenomen in ons service en onderhoud contract. Denk hierbij aan: de beveiliging van de website, een dagelijkse back-up en natuurlijk CMS-updates. Benieuwd wat wij nog meer kunnen doen? Bekijk dan onze overige diensten.

Branding Breda

Aan de slag met jouw website? Laten we snel samenzitten!

Direct contact

Website

Up-to-date; cruciaal voor jouw website

Het bouwen van een nieuwe website is natuurlijk spannend. Maar zodra de website is opgeleverd ben je nog niet klaar. Het begint dan pas. Zoals wij hiervoor zeiden blijft de website continu in beweging. Brandbits zorgt ervoor dat jouw website stabiel is, online blijft en toegankelijk is voor jouw klanten.

Zekerheid voor je website of webshop! Zo zou je service en onderhoud van Brandbits kunnen samenvatten. In een vrijblijvend gesprek bespreken we de wensen en mogelijkheden. Wij kijken graag met een creatief inzicht hoe wij invulling kunnen geven aan jouw vraagstuk.

LIKE WHATYOU SEE?

Let's work together