let's start

Dit heb ik eerder gezien

Na het bekijken van een vakantie, zonder deze nog definitief te boeken, zie je daarna overal advertenties voorbijkomen met aanbiedingen voor een vakantie. Of wanneer je bij jouw favoriete webshop, producten in het winkelmandje hebt laten liggen. Twee dagen later een email met een kortingscoupon voor precies dat product. Herkenbaar? Ja? Toeval? Nee absoluut geen toeval!

Marketing

Wees creatief met de mogelijkheden van retargeting

Dankzij retargeting is het mogelijk om jouw doelgroep, na bezoek aan jouw website, een advertentie te laten zien. Zeer specifiek en doelgericht kunnen we ervoor zorgen dat deze ex-bezoeker van jouw website, jouw klant gaat worden. Het is mogelijk om hen, op basis van de (recent) bezochte pagina, de meest relevante advertenties te laten zien.

Brandbits Digital Design

Marketing

Zichtbaarheid en jouw bereik

Samen bepalen we hoe wij jouw retargeting gaan inzetten, wij begrijpen de techniek en jij jouw klant(en). Retargeting is het laatste element binnen onze aanpak, maar hier stoppen wij zeker niet. Wat ons betreft is sociale media marketing pas compleet met een retargeting strategie. De zichtbaarheid en jouw bereik, behalen we met de content.

Branding Breda

Aan de slag met social retargeting? Laten we snel samenzitten!

Direct contact

Content

De combinatie van de bouwstenen

Via de sociale media-advertenties tonen we jouw doelgroep, potentiële klanten jouw producten of diensten. We zetten deze bezoekers, van jouw website, daarna om in leads. Mochten ze nog niet zijn geconverteerd, of juist wel, dan tonen we hen dankzij de retargeting strategie de volgende advertentie. Zeer efficiënt, relevant en bovendien gebaseerd op een strategie dat jouw bedrijf laat groeien.

LIKE WHATYOU SEE?

Let's work together