let's start

De kracht van social media marketing

We besteden per dag ruim twee uur op sociale media, gemiddeld natuurlijk. Niet iedereen kijkt de hele dag naar katten filmpjes, of is bezig met het ontwerpen van een meme. Voor velen is het gebruik van sociale media een vrijetijdsbesteding, het ideale platform dus om jouw doelgroep op te bereiken. Voor (bijna) elke doelgroep is er wel een passende sociale mediastrategie te bedenken. Benieuwd naar jouw volgende sociale campagne?

Marketing

Start met converterende sociale media

Plaatsen van ‘zomaar’ een post op een Facebookpagina, is op dit moment niet meer genoeg voor jouw online zichtbaarheid. Een gedegen planning, diverse campagnes en jouw merk helemaal doorgevoerd op alle sociale kanalen. Jouw online zichtbaarheid verzorgen wij, met als basis jouw huisstijl, alles passende bij de gewenste branding.

Brandbits Digital Design

Marketing

Laat je merk groeien

Wij ontzorgen hierin van A tot Z, samen bedenken wij een strategische planning. Wil je zelf content bedenken of hierover brainstormen met ons? Dat vinden wij alleen maar top, gezamenlijk komen we namelijk tot de beste content. We hebben de afgelopen jaren meerdere bedrijven succesvol mogen helpen met hun sociale media marketing en doen dat graag volgens onze ‘bit by bit’ aanpak.

Branding Breda

Aan de slag met jouw marketing? Laten we snel samenzitten!

Direct contact

Marketing

Niks meer "zomaar" plaatsen

Zoals al je kunt afleiden uit onze aanpak, behelst sociale media tegenwoordig veel meer dan een actieve Facebookpagina. Het is een complete strategie geworden en voor sommige bedrijven zelfs de belangrijkste manier van verkopen generen.

Ieder bedrijf of merk is anders, daarom is ook geen sociale media marketing hetzelfde. Creatief omgaan met jouw producten of diensten, de juiste doelgroep weten te bereiken en de nieuwste tools inzetten om jouw kanalen te laten groeien. Een paar zaken, waar wij elke dag mee bezig zijn, waar onze passie ligt. Jouw online doelstellingen weten te behalen met een vooraf besproken budget.

LIKE WHATYOU SEE?

Let's work together