Social mediaadvertising

Heb je wel eens de knop ‘bericht promoten’ gebruikt op Facebook of Instagram? Een goed teken dat je bent gestart met adverteren via de sociale media, maar in onze optiek kan dit vele malen beter. Er zijn een tiental andere, betere, manieren van adverteren via jouw sociale kanalen. Wil jij een succesvolle campagne starten via sociale media?

Lees meer

Starten met adverteren? Laten we snel samenzitten om de mogelijkheden te bespreken!

Direct contact

Starten met adverteren? Laten we snel samenzitten om de mogelijkheden te bespreken!

Direct contact
SOCIAL MEDIA ADVERTISING

Bereik jouw gewenste doelgroep via sociale media


Voor een optimale sociale campagne werken wij met onze ‘bit by bit’ aanpak. We bespreken, samen, tijdens een brainstormsessie jouw doelstellingen. Wat is de huidige stand van zaken en wie zijn jouw potentiële klanten? Eén ding is zeker, zij zijn zeer goed te bereiken via de sociale kanalen en wij gaan jou daarmee helpen.

Stappenplan

Onze aanpakbit by bit


De advertentiebudgetten voor sociale media zijn de afgelopen jaren met miljarden toegenomen, dat wil zeggen dat we dagelijks bloot worden gesteld aan een enorme hoeveelheid advertenties. Het is dus key, om te zorgen dat jouw advertentie opvalt en terecht komt bij de juiste doelgroep. Via de advertentiecentra van Facebook en LinkedIn zijn er een ontelbaar aantal mogelijkheden om de doelgroep samen te stellen. Wij helpen jou met behalen van jouw online doelstellingen, met de juiste sociale combinaties.

Onze aanpak
SOCIAL MEDIA ADVERTISING

Eén ding is zeker


Zoals met elke manier van adverteren, kent ook deze manier van reclame maken een hoop mogelijkheden. De markt is continue in beweging, maar niks verandert zo snel als de online markt. Zo snel als Hyves op kwam in de Nederlandse markt, zo snel was dit platform ook weer vertrokken. Of je nu actief bent op LinkedIn, Pinterest of WhatsApp.

Elk van deze kanalen kan gebruikt worden om jouw diensten de aandacht te geven dat het verdient. Voor elk platform geld een compleet andere aanpak, deze zullen wij graag samen met jou bespreken. Dankzij de beschikbare statistieken en analyses kunnen wij elke periode jouw advertenties bijwerken, opschalen of opnieuw inzetten. Bekijk hier werk waar wij trots op zijn: onze cases.

Wil jij jouw gewenste doelgroep bereiken via sociale media?


Wij komen graag met je in contact. In een vrijblijvend gesprek bespreken we de wensen en mogelijkheden. Wij kijken graag met een creatief inzicht hoe wij invulling kunnen geven aan jouw vraagstuk.

Contact