let's start

Search Engine Optimization

Gratis bovenaan in Google, dat is wat veel mensen zullen verstaan onder SEO. En er zijn zeker nog wel tools om jouw website gratis bovenaan te krijgen in de zoekmachines. Maar vaak is de waarheid toch anders, het behelst de nodige expertise en planning om deze posities te bemachtigen. Zeker in de zoekmachine markt is het tegenwoordig dringen geblazen, iedereen wil bovenaan staan en Google past steeds de regels iets aan. Investeren in SEO, is investeren in jouw toekomstige klanten, jij wilt toch ook élke dag een beetje meer?

Marketing

SEO is onmisbaar voor jouw online marketingstrategie

Wist je dat 75% van alle klikken via zoekmachines gaat naar de top 5 posities? Daarvan zijn er vaak 1 a 2 gebaseerd op organische resultaten, ook wel SEO. Het is dus van groot belang dat jouw website daartussen staat, het liefste bovenaan. Er zijn natuurlijk meerdere wegen naar Rome, zo ook voor een goede SEO-strategie.

Brandbits Digital Design

Marketing

Jouw doelstellingen onze strategie

Aan de hand van jouw wensen en doelstellingen stellen wij een strategie op. We kijken naar de zogenoemde ‘Quick Wins’ en passen die als eerste aan in jouw website. Vanaf dat moment is elke SEO-strategie anders en maken wij een plan op maat voor elke website. SEO is een onmisbare bouwsteen binnen de zoekmachine marketing, wij geloven in een winnende combinatie. Het opzetten van een ‘goede’ SEO-strategie kost tijd en inspanning, maar gaat jarenlang mee.

Branding Breda

Aan de slag met jouw marketing? Laten we snel samenzitten!

Direct contact

Marketing

Een onmisbare bouwsteen

Jouw website staat vaak niet binnen een paar dagen bovenaan én als deze bovenaan staat dan heb je daar enorm lang profijt van. Het gebruik van de juiste zoekwoorden, pagina’s en een goede website gaan daarbij helpen. Zoekmachine optimalisatie staat niet stil en is onderhevig aan veranderingen. Zo is op dit moment zoeken door middel van spraakopdrachten enorm opkomende én key bij het opstellen van jouw SEO-strategie. Wij hebben al veel websites online ‘omhoog’ geholpen in Google en doen dat ook graag voor jouw bedrijf!

LIKE WHATYOU SEE?

Let's work together