let's start

Het alwetende internet

De zoektocht naar een oplossing, dienst of product begint bijna altijd online. Dat geld voor jou, voor jouw klant en waarschijnlijk wel voor elke doelgroep. Even ‘googlen’ is zo snel normaal geworden en heeft zich voor altijd geworteld in ons gedrag. We lossen tegenwoordig graag alles op door het op te zoeken op het internet. Je opent een browser, tikt jouw probleem of gewenst product in. Staat jouw website dan bovenaan? Op elk gewenst zoekwoord? Niet? Wij gaan jou helpen om hier verandering in aan te brengen!

Marketing

Zoekmachines vormen jouw online basis

Zoekmachines zijn er in veel soorten én vaak de start van het bezoek aan het internet. 85% van de search engine market komt ten goede van Google. Maar naast Google heeft ook Bing een redelijk aandeel in de markt. Dus wil jij beter gevonden met je bedrijf? Laten we snel samenzitten om de mogelijkheden te bespreken!

Brandbits Digital Design

Marketing

De combinatie voor succes

Zoekmachine marketing is op te splitsen in 2 delen, SEO en SEA. Voor velen zal SEO (Search Engine Optimization) bekent staan als ‘gratis’ mogelijkheid om verkeer naar je website te krijgen. SEA (Search Engine Advertising) is een manier om gevonden te worden in Google op gewenste zoekwoorden, maar dan tegen een betaling per klik. Wij zijn, marketingtechnisch, fan van een combinatie van beide en hanteren de volgende aanpak om te winnen met zoekmachine marketing.

Branding Breda

Aan de slag met jouw marketing? Laten we snel samenzitten!

Direct contact

Marketing

Zoekmachine marketing

Zoekmachines staan nooit stil, ze zijn altijd bereikbaar en verwerken miljarden zoekopdrachten per dag. Schattingen laten zien dat er per minuut ongeveer 5 miljoen zoekopdrachten worden gedaan via Google. Een toppositie met jouw website behalen, zal dan altijd bijdragen aan jouw online succes. Jouw concurrentie zal die positie natuurlijk ook willen bemachtigen, maar wij helpen jou graag om op strategische wijze de zoekmachines te gaan veroveren.

Eigenlijk is er voor elk budget wel een passende strategie te bedenken, om meer verkeer te gaan generen voor jouw website. Doordat je meer zichtbaar bent in de zoekmachines zullen gebruikers vaker terecht komen op jouw landingspagina’s. Een winnende strategie omhelst een uitgedachte combinatie van SEO, SEA en een converterende landingspagina. Samen met jou, zorgen wij ervoor dat jouw website zichtbaar word bij jouw doelgroep. Online winnen noemen wij dat!

LIKE WHATYOU SEE?

Let's work together