let's start

Search Engine Advertising

Wil jij vandaag nog bovenaan staan in Google of Bing? Dan ben je ons aan het juiste adres, SEA oftewel direct betalen voor bezoekers naar jouw website, is dan de manier. SEA staat garant voor een bepaalde bezoekersstroom naar jouw website. Toch pakken wij dit liever strategisch aan dan rigoureus. Natuurlijk, je staat snel bovenaan met SEA, maar wij doen dit graag op een uitgedachte manier. Want zeg nou eerlijk, jij wilt toch graag voor áltijd bovenaan staan?

Marketing

Direct meetbaar resultaat met zoekadvertenties

Vaak wordt er bij adverteren in Google gedacht aan enorme budgetten, maar wij hebben meermaals bewezen dat voor een gedegen resultaat een klein budget ook toereikend kan zijn. SEA maakt het mogelijk om op jouw gewenste zoekwoorden direct gevonden te worden in Google of een andere zoekmachine. Aan de hand van jouw budget en doelen bepalen wij, natuurlijk samen, de perfecte strategie.

Brandbits Digital Design

Marketing

Val op binnen de miljoenen clicks

Dagelijks worden er miljoenen keren geklikt op alle advertenties, soms hebben we het zelf niet eens meer door. Wij analyseren jouw ‘klikken’ elke periode en passen zo het plan aan. Zo zorgen wij ervoor dat de strategie blijft winnen, het plan is pas compleet met een converterende landingspagina. Geen SEA campagne is hetzelfde, elke campagne vraagt dan natuurlijk ook om een andere aanpak. Aan de hand van jouw wensen, product en dienst stellen we gezamenlijk een plan op.

Branding Breda

Aan de slag met jouw marketing? Laten we snel samenzitten!

Direct contact

Marketing

Direct gevonden worden

We houden de lijntjes graag lekker kort, kunnen snel aanpassingen doen en benutten zo optimaal elk budget. Mocht je al een advertentie hebben lopen dan analyseren wij deze en passen wij deze aan waar nodig. De juiste zoekwoorden, advertentieteksten en een geoptimaliseerd Google-account. Deze aspecten dragen allemaal bij aan het behalen van jouw doelen, begin nu met het starten van een converterende campagne!

LIKE WHATYOU SEE?

Let's work together