let's start

Online advertising van jouw digitale campagne

Jouw doelgroep inzichtelijk hebben, een goed werkende website, een toffe merk uitstraling en de juiste campagne middelen. Eén voor één belangrijk in de activatie van de digitale campagne. Wanneer deze elementen er zijn is het tijd om jouw boodschap naar buiten te brengen. De doelgroep te activeren. Het moment om gezien te worden!

Marketing

Starten met de online advertenties

Binnen online advertising gaan wij het plan, de campagne strategie, in werking zetten. Binnen de campagnestrategie richten wij ons op het bereiken van de doelgroep(en). Dit omvat een reeks van onze diensten. Denk hierbij aan het ontwerpen of bouwen van een campagnewebsite, het bepalen van de doelgroep en uiteraard het uitdenken van de concepten voor digitale campagne.

Brandbits Digital Design

Marketing

Creëer waarde met online advertising

En je raadt het al. Online advertising is de laatste stap. Maar wat doen wij dan precies binnen online advertising? Buiten het uitvoeren van de voorgaande stappen en het opgestelde plan zullen wij de campagne activeren, monitoren en optimaliseren. Bij het activeren van de campagne stellen we de juiste doelgroep in op de kanalen die zijn bepaald in het plan van aanpak.

Branding Breda

Aan de slag met jouw marketing? Laten we snel samenzitten!

Direct contact

Marketing

Effectief en stapsgewijs

Daarnaast zullen we het beschikbare advertentie budget op slimme wijze inzetten. Dit doen wij bijvoorbeeld, met het gebruik van Google Ads, door het uitsluiten van zoekwoorden die minder relevant zijn. Het zou zonde zijn als hier advertentiebudget naar toe zou gaan. Gedurende de digitale campagne monitoren wij de kanalen en middelen die worden ingezet om het vooraf bepaalde doel te bereiken.

Door deze werkwijze werken we effectief. Er kan snel gehandeld worden om de campagne bij te sturen. Je kan het vergelijken met een kortere route naar jouw eindbestemming. Online advertising is dus meer dan alleen de campagne live zetten. Het is een continu proces van analyseren en optimaliseren. Tot het gewenste doel is bereikt!

LIKE WHATYOU SEE?

Let's work together