let's start

Lead the way

Klanten, partners of potentiële afnemers, lead generatie is een vrij breed begrip. Dagelijks zijn er miljarden mensen, onder andere jouw klanten, actief op sociale media. De juiste personen bereiken is natuurlijk mooi, maar wat ons betreft niet hét doel. Het ontvangen van de gewenste informatie, jouw lead, dat maakt onze campagne een succesvolle campagne. Ben jij klaar voor meer ‘rijke’ leads?

Marketing

Verrijk jouw bedrijf met relevante leads

Dankzij de opkomst van de sociale media, met hun snelle aanpassingen, is het mogelijk om op verschillende manieren leads te gaan generen. Zo heeft bijna elk platform wel een ‘eigen’ lead generator of optie om klanten te vergaren. Aan de hand van jouw wensen en beoogde doelen, stellen we een plan op om zoveel mogelijk leads te gaan vergaren.

Brandbits Digital Design

Marketing

Understand, create, grow and excellerate

Natuurlijk zullen we ervoor zorgen dat deze leads relevant zijn voor jouw bedrijf. Dankzij de voorgaande stappen, weten wij welke klanten jij zoekt en hoe we deze gaan bereiken. Elk bedrijf zoekt een andere soort klant en daarbij de gewenste informatie, we stellen de campagnes zo in dat we hen gaan bereiken én laten converteren. Lead generatie lijkt de laatste stap binnen de sociale media marketing, maar dankzij een aantal nieuwe tools hoeft dit niet de laatste stap te zijn.

Branding Breda

Aan de slag met jouw marketing? Laten we snel samenzitten!

Direct contact

Marketing

De mogelijkheden zijn(bijna) eindeloos

Lead generatie maakt het mogelijk om jouw mailinglijst te laten groeien, publiek te verwerven voor jouw webinar en een gastenlijst te creëren voor een (online) event. Elke doelgroep behoeft een eigen aanpak, wij helpen jou graag met het bedenken van jouw winnende lead generator. Aan de hand van een periodieke analyse, optimaliseren wij onze aanpak. ‘Bit by bit’, zorgen wij ervoor dat jij online gaat winnen.

LIKE WHATYOU SEE?

Let's work together