let's start

Landingspagina's om jouw klant te vangen

De zoekmachine marketingstrategie is helemaal uitgedacht, jouw website heeft een paar mooie posities bemachtigd in Google. Maar nu… niemand die het contact formulier invult of een bestelling plaatst bij jouw webshop. Herkenbaar? Niet is zo frustrerend als bezoekers in jouw winkel die uiteindelijk niks afnemen, wij gaan daar verandering in brengen.

Marketing

Bij een vliegende start hoort een perfecte landingspagina

Een belangrijke factor, misschien wel de belangrijkste, is het verhogen van de conversies. Of dit nu relatief, of absoluut is, we willen natuurlijk meer online successen behalen. Dat is vaak uit te drukken in een conversiepercentage. Naast alle percentages is het ook van belang dat de pagina past bij jouw branding.

Brandbits Digital Design

Marketing

Onze aanpak bit by bit

Een geoptimaliseerde pagina gaat ervoor zorgen dat de campagne slaagt, wij hanteren hiervoor de ‘bit by bit’ aanpak. Om de pagina perfect te maken, zullen wij deze moeten bijschaven. Dat doen we aan de hand van diverse analyses en brainstormsessies. Dankzij de winnende combinatie van SEO, SEA en een landingspagina slaagt jouw campagne.

Branding Breda

Aan de slag met jouw marketing? Laten we snel samenzitten!

Direct contact

Marketing

De optimalisatie van de pagina

Een landingspagina is de laatste schakel binnen de zoekmachine marketing. De perfecte landingspagina bestaat volgens ons uit een samenvoeging van ‘less is more’ en jouw bedrijfsvisie. Daarnaast is het plaatsen van de juiste buttons, tekst en een paar aandacht grijpers, key voor een winnende pagina.

We zijn online zeer vluchtig en het bezoek aan een website gaat vaak enorm snel. Een groot gedeelte van jouw bezoekers is binnen 10 seconden, met geluk 20, alweer naar een volgende pagina. Binnen die korte tijdspannen moeten wij hun aandacht dus trekken naar de juiste buttons. We willen zorgen dat jouw bezoekers voldoende informatie zien, hun gegevens achterlaten of een bestelling gaan plaatsen. Wij zijn er klaar voor, jij ook?

LIKE WHATYOU SEE?

Let's work together