let's start

Bouwen aan jouw merk met branded content

Zichtbaarheid creëren via jouw Facebook of LinkedIn pagina zonder content is natuurlijk een onmogelijke zaak. Voor veel ondernemers is het plaatsen van berichten op sociale meer een ‘moetje’ dan dé manier voor het verwerven van nieuwe klanten. Struggle jij ook elke week met het bedenken van nieuwe content? Of heb jij nog geen content strategie? Laten we snel samenzitten om de mogelijkheden te bespreken!

Content

Ontwikkel de juiste sociale content

Wekelijks helpen wij ondernemers en bedrijven met het bedenken van nieuwe content voor hun kanalen. Met het gebruik van activerende teksten, herkenbare foto’s en video’s, zorgen wij voor actieve sociale kanalen. Waar het mogelijk is, plannen wij graag met jou vooruit. Maar natuurlijk is het ook mogelijk om de lijntjes kort te houden, zo komt jouw branding tot zijn recht via alle kanalen.

Brandbits Digital Design

Content

Content voor jouw doelgroep

Tijdens onze brainstormsessie zullen we bespreken welke kanalen we gaan gebruiken om jouw doelgroep te gaan bereiken. Bedien je voornamelijk zakelijke klanten? Dan zal LinkedIn wellicht de focus verdienen, maar vergeet daarbij ook zeker niet de andere sociale media. Gemiddeld hebben we zelfs meer dan acht verschillende accounts verspreid over alle platforms. Van belang is om de content aan te passen aan jouw doelgroep. De sociale content voor jouw bedrijf, is als de bakermat voor de marketing.

Branding Breda

Aan de slag met jouw social content? Laten we snel samenzitten!

Direct contact

Content

De bakermat voor de marketing

Het grote voordeel van sociale media, tegenover ‘oude’ klassieke media, is dat het resultaat direct meet- en zichtbaar is. Kijkcijfers worden nog steeds gemeten met TV-kastjes, een enorm achterhaalde methode, deze cijfers komen dan vaak niet overeen met de werkelijkheid. Het verwerken van jouw merkbeleving in de sociale content zal ervoor dat de klant zich aangesproken en gehoord zal voelen. We bespreken samen de frequentie aan berichten en kunnen, indien gewenst, de sociale content op voorhand doornemen.

Dankzij de analyse, welke wij maandelijks draaien, kunnen wij jouw sociale resultaten meten en daarop natuurlijk de strategie aanpassen. Zo zullen wij er dus altijd voor zorgen dat jouw sociale content perfect past bij jouw doelstellingen.

LIKE WHATYOU SEE?

Let's work together