let's start

Aansprekende en overtuigende beelden

Zeg het met een foto, vertel het via een video. Het maken van een foto, of video kan tegenwoordig eigenlijk iedereen wel. Maar activerende, sprekende en professionele foto’s en/of video’s maken. Dat is toch écht een vak apart. Zijn de foto’s op jouw website aan vervanging toe? Wil jij een bedrijfsvideo in gaan zetten voor de volgende digitale campagne?

Content

Gebruik foto’s en video’s die jouw bedrijf representeren

Onze hersenen zijn in staat om beelden tot wel 60.000 keer sneller te verwerken dan tekst. Ongeveer 90% van alle informatie in onze hersenen is visueel, daarom geloven wij ook in het gebruik van foto’s en video’s voor jouw campagnes.

Brandbits Digital Design

Content

Een echte aandachtstrekker

Daarnaast is het gebruik van video op de sociale kanalen een echte aandachtstrekker. Hun algoritmes weten dit natuurlijk ook, dat zal ervoor zorgen dat visuals over het algemeen meer bereik zullen generen. Alle onderzoeken wijzen uit dat we door het bekijken van video’s veel meer geneigd zijn om over te gaan tot een aankoop. Fotografie en video’s zijn dus echt de basis voor jouw online zichtbaarheid.

Branding Breda

Aan de slag met fotografie en video? Laten we snel samenzitten!

Direct contact

Content

Een visuele benadering

Aan de hand van jouw bedrijfsvisie en missie, gaan we de allerbeste content creëren. Van tevoren beslissen we wat voor foto’s we gaan maken, maar ook laten we graag onze creativiteit los. Wat ons betreft krijg je dan het beste resultaat. Om een professionele bedrijfsvideo te produceren stellen we samen een script op. Dankzij dit script zorgen we ervoor dat we geen frame vergeten en jouw video straks dé uitblinker gaat worden.

LIKE WHATYOU SEE?

Let's work together