Werk aande winkel

Ben jij dagelijks actief op LinkedIn, maar wil je hier nog meer uit gaan halen? Post je wel eens wat op Instagram of Facebook en maak je dan je eigen content? Of wil je gewoon graag leren hoe jij je eigen website beter bij kan houden? Wij gaan jou helpen, elke workshop is bij ons anders.

Lees meer

Meer leads en sales generen via LinkedIn? Kom, laten we niet wachten maar snel de mogelijkheden bespreken!

Direct contact

Meer leads en sales generen via LinkedIn? Kom, laten we niet wachten maar snel de mogelijkheden bespreken!

Direct contact
WORKSHOP

B2B succes met LinkedIn


LinkedIn is bij uitstek het medium om zakelijke relaties te onderhouden en te creëren. Wij weten hoe en laten het graag aan jou zien. In onze workshop, voor onder andere LinkedIn, nemen je mee in ons verhaal om een groter en het juiste publiek te bereiken. Iets wat je direct in de praktijk kan brengen.

Stappenplan

Onze aanpakbit by bit


Jezelf blijven ontwikkelen, dat is zeer belangrijk. De huidige technologie verandert zo snel, dat is lastig bij te houden. Wij geven daarom graag workshops die je direct in de praktijk kan brengen. Geen onnodige theorie of poespas, gewoon praktische toepassingen helemaal uitgedacht op jouw bedrijf.

Onze aanpak
WORKSHOP

Versterk jouw (online) kennis


Aan de hand van jouw doelstellingen, wensen en huidige werkzaamheden, zullen wij een workshop samen stellen. Voor ons zijn deze werkzaamheden dagelijkse kost, maar vertellen jou of je collega’s en medewerkers maar al te graag alles over onze expertises. Dankzij een verbreding van jouw kennis zal je merk sterker staan, dus daarom dragen onze workshops ook zeker bij aan jouw branding.

Waar wil jij onze expertises bij gebruiken?


Wij komen graag met je in contact. In een vrijblijvend gesprek bespreken we de wensen en mogelijkheden. Wij kijken graag met een creatief inzicht hoe wij invulling kunnen geven aan jouw vraagstuk.

Contact