let's start

Rebranding van jouw merk

Is jouw merk toe aan een opfrisbeurt? Wil jij jouw merk sterker positioneren? Binnen de rebranding ondergaat je merk een make-over of modernisering. Niet alles hoeft dus compleet op de schop. Een aanscherping van jouw logo, huisstijl of communicatievorm en merkstrategie kan al een groot verschil maken.

Branding

Een make-over van jouw merk

Bedrijven ontwikkelen, het is hierin vaak belangrijk om het merk en de branding mee te ontwikkelen. Daarbij geldt het principe; stilstand is achteruitgang. Kortom, meegaan in deze ontwikkelingen om concurrerend te blijven is key. Daarnaast is het ook gezond om met enige regelmaat, een frisse blik te werpen op jouw merk(en). Je hoeft natuurlijk niet het complete merk te herzien. Dit kan ook stap voor stap. Precies hoe wij een rebranding traject aanpakken; bit by bit.

Brandbits Digital Design

Branding

De basis van jouw merk

Rebranding verschilt niet veel van branding. Wanneer je een rebranding traject in gaat heb je al een bestaand merk. Dit brengt wel een interessant element met zich mee, namelijk de historie van jouw bedrijf. Binnen de intake willen wij hier graag meer over weten, het is tenslotte de fundering geweest wat jouw merk groot heeft gemaakt. Het zal de basis vormen voor de modernisering van bijvoorbeeld het logo, visuele identiteit, fotografie en video of website.

Branding Breda

Aan de slag met jouw website? Laten we snel samenzitten!

Direct contact

Branding

Maak de volgende stap met jouw merk

Wil jij de volgende stap zetten met jouw merk? Wij komen graag met je in contact. In een vrijblijvend gesprek bespreken we de wensen en mogelijkheden. Wij kijken graag met een creatief inzicht hoe wij invulling kunnen geven aan jouw vraagstuk.

LIKE WHATYOU SEE?

Let's work together