let's start

Jouw merk moet ademen, leven en bewegen

Merken ontwikkelen of merken opnieuw ontdekken. Dit is het uitgangspunt bij Brandbits. We zijn ervan overtuigd dat een sterk merk moet ademen, leven en bewegen in alles wat je doet. De merkstrategie vat dit samen. Het is geen zwaar strategisch plan, het is een simpel en oprecht model. Het model vat samen wie je bent, wat je wil je uitstralen en wat je communiceert als merk. Maar waarom? Wanneer jij je dat afvraagt, stel je de juiste vraag.

Branding

Inzicht brengt ons naar een sterke merkstrategie

Bij Brandbits bestaat de merkstrategie uit drie onderdelen binnen onze service branding: merkidentiteit, visuele identiteit, verbale identiteit of ook wel communicatieconcept. Voor het uitwerken van een sterke merkstrategie is écht inzicht vereist. We duiken in de wereld van jouw doelgroep(en), de persoonlijkheid van je merk, de markt waar jij je in bevindt en nog veel meer. Het gaat erom dat wij inzicht krijgen in wat het belangrijkste is voor jouw merk.

Brandbits Digital Design

Branding

Een sterke merkidentiteit

De eerste stap binnen het formuleren van de merkstrategie is het definiëren van de merkidentiteit. Een sterke merkidentiteit spreekt jouw doelgroep aan, mensen willen zich met het merk verbinden en identificeren zich ermee. Het vat samen wie je als merk bent, wat de drive is in hetgeen wat men doet en hoe dit ontvangen wordt. Vanuit deze waarden en inzichten gaan wij aan de slag met de visuele identiteit van jouw merk.

Branding Breda

Aan de slag met jouw website? Laten we snel samenzitten!

Direct contact

Branding

Verbluffende visuele identiteiten die meegroeien

Merken omvatten tegenwoordig veel meer dan alleen een logo. Wij zijn experts in het creëren van verbluffende visuele identiteiten die meegroeien met jouw merk. Het is de vertaalslag van de merkidentiteit. Wat het merk is, moet zich uiten in de visuele identiteit. Als laatste stap binnen de merkstrategie pakken we de verbale identiteit aan. Het onderdeel binnen de strategie om jouw doelgroep te activeren en inspireren.

LIKE WHATYOU SEE?

Let's work together