let's start

De ware identiteit van jouw merk

De merkidentiteit maakt jouw merk uniek. Een goede merkidentiteit spreekt jouw doelgroep aan. Zie het als de persoonlijkheid van jouw merk. Net als mensen heeft een merk karaktereigenschappen. Het vormt de manier van communiceren en hoe jij je kleed. Om tot de kern van jouw merk te komen hebben we inzichten nodig. Een ontdekkingstocht die we samen gaan maken als we opzoek gaan naar de ware identiteit van jouw merk.

Branding

De persoonlijkheid van een sterk merk

De merkidentiteit staat aan de basis van de visuele en verbale identiteit. Een goede merkidentiteit vertaalt voor jouw doelgroep de kern van je merk op een begrijpelijke en aansprekende wijze. Maar een merk komt pas echt tot leven als rationele inzichten emotioneel geladen worden. Samen gaan opzoek naar wat jouw merk uniek maakt. In dit traject staat het Brand Prism centraal. Door een hoop, een hele hoop, vragen te stellen vinden we de kern van jouw merkcultuur, zelfbeeld, reflectie, relatie, fysieke persoonlijkheid en de persoonlijkheid van het merk.

Brandbits Digital Design

Branding

Een goede balans is de sleutel

Het brand identity prism model kent slecht zes verschillende invalshoeken. Elk van de zes hoeken geeft een uniek inzicht in jouw merk. Het doel van het model is om balans te vinden in de verschillende aspecten van jouw merk. Hoe dichter we bij de kern blijven, hoe sterker de balans zal zijn. Elk element draagt dan bij aan het vestigen en behouden van een sterke merkidentiteit.

Branding Breda

Aan de slag met jouw website? Laten we snel samenzitten!

Direct contact

Branding

Een identiteit voor nu én in de toekomst

Een krachtige merkidentiteit opbouwen gaat natuurlijk gepaard met het aangaan van duurzame en betekenisvolle relaties met jouw doelgroep. De perfecte merkidentiteit is dan ook een weerspiegeling van de doelgroep. Wat denk jij? Is jouw merk eraan toe om een sterke merkidentiteit te ontwikkelen?

LIKE WHATYOU SEE?

Let's work together