let's start

De articulatie van jouw merk

De verbale identiteit, oftewel het communicatieconcept, is als de articulatie van jouw merk. Door het gebruik van duidelijke en gerichte taal spreken we de doelgroep aan. Simpel gezegd we spreken dezelfde taal. Samen met de merkidentiteit en visuele identiteit maakt het communicatieconcept de merkstrategie compleet. Hierin is het noodzakelijk dat het communicatieconcept in harmonie is met de merkidentiteit.

Branding

Communicatie is jouw verbale identiteit

De concurrentie binnen het digitale landschap van vandaag de dag is extreem hoog. Sociale media kanalen worden overspoeld met berichten, video’s en advertenties. Om jouw merk onder de aandacht te brengen van de doelgroep is het dus belangrijk dat je opvalt. Binnen de merkstrategie werken we hiernaartoe, en wanneer het aankomt op communicatie is jouw verbale identiteit een belangrijke factor om dit te realiseren.

Brandbits Digital Design

Branding

Communicatie die raakt

Op basis van de merkidentiteit en visuele identiteit ontwikkelen wij een op maat gemaakt en onderscheidend communicatieconcept wat past bij de persoonlijkheid van jouw merk. Deze concepten worden uiteraard vertaald naar concrete voorbeelden voor in de online of offline communicatie. Denk hierbij aan een wervingscampagne, interne communicatie of social posts.

Branding Breda

Aan de slag met jouw website? Laten we snel samenzitten!

Direct contact

Branding

De brug tussen strategie en communicatie

Binnen het communicatieconcept draait het om het vermarkten van jouw merk. Net als bij de merkidentiteit en visuele identiteit speelt het inspireren en activeren van de doelgroep hierin een belangrijke rol. Een op maat gemaakte communicatie-aanpak zorgt dat jouw doelgroep het concept en daarmee het merk begrijpt. Binnen de verbale identiteit wordt de brug geslagen tussen strategie en communicatie. Klaar om de harten van jouw klanten te winnen door de juiste communicatie in te zetten?

LIKE WHATYOU SEE?

Let's work together