Creating

unique identities

Creating unique identities

Brandbits Branding Marketing Bureau

Merken kunnen we vergelijken met personen. Elk individu heeft een eigen naam, een ander gezicht, een variërende kledingstijl en een unieke manier van communiceren. Als je erover nadenkt, ieder persoon is uniek.

Discover
⸻ BRANDING

let's start

Branding van jouw merk

Voor jouw merk geldt hetzelfde, alleen op een andere manier. Denk hierbij aan eigenschappen zoals, het logo, de visuele identiteit, tone of voice, de drijfveer van de organisatie en waar ze voor staan. Om een sterk merk te ontwikkelen is de consistentie van deze elementen essentieel. Een merk vanaf scratch opbouwen dat opvalt, is geen gemakkelijke opdracht.

Branding

Wij zijn het branding bureau voor jouw merk

Ieder merk is uniek. En bestaat uit verschillende onderdelen, oftewel bouwstenen. Bits zoals wij ze noemen. Dit geldt ook voor jouw merk. Binnen branding gaan wij opzoek naar antwoorden op vragen zoals; welke uitstraling moet mijn merk hebben? Waar staat mijn merk voor? En past de huidige merkbeleving bij mijn bedrijf? Om antwoord te krijgen op deze vragen houden wij vast aan onze “bit by bit” aanpak.

Danielle, Eigenaar Maanphotography

Heel tevreden over de samenwerking met Brandbits. Ze zijn enthousiast, denken graag mee, hebben creatieve ideeën en handelen snel. Onze website is precies geworden zoals wij die graag wilden hebben.

Anique, Marketing Director

Het Brandbits team heeft in hele korte tijd een huisstijl weten te ontwerpen en vertalen naar een website. De lijntjes waren kort en het resultaat is top!

let's start

Blijf in beweging in met branding

Een merk is continu in beweging. Het is raadzaam om enkele stappen binnen de aanpak te herzien. Binnen rebranding zoomen we verder in op het bestaande merk. We draaien elke bouwsteen van jouw merk om, om tot een versterkte merkidentiteit te komen.

Branding Breda

Aan de slag met branding? Laten we snel samenzitten!

Direct contact

let's start

Wil jij een sterk merk wegzetten?

Of wil jij jouw bestaande merk vernieuwen? Wij komen graag met je in contact. In een vrijblijvend gesprek bespreken we de wensen en mogelijkheden. Wij kijken graag met een creatief inzicht hoe wij invulling kunnen geven aan jouw vraagstuk.