let's start

Turn around! Voor ons als reclamebureau in Turnhout

Jouw merk bouwen, bit by bit. Dat is wat wij doen als reclamebureau uit de omgeving van Turnhout. Brandbits is een reclamebureau dat sterke merken maakt door middel van branding, website, content en marketing. De combinatie van onze diensten en een beetje creativiteit dragen bij aan de ontwikkeling van jouw merk. En dat doen we niet alleen door jouw merk er goed uit te laten zien.

Als reclamebureau in omgeving Turnhout weten dat het bouwen van een sterk merk grondige kennis van jouw bedrijf vereist. Alles, van waarom je begint, tot wat jou anders maakt en waar je naartoe wilt, moet in overweging worden genomen bij het bepalen van een richting voor je merk. Wat jouw project ook is, wij hebben de expertise om het de wereld in te lanceren. Maar eerst en vooral: laten we een praatje maken.

   Gratis adviesgesprek

   50+ merken gebouwd

   Expert in branding

Gratis adviesgesprek
Reclamebureau in Turnhout

understand

Een gloednieuw merk lanceren met een reclamebureau

Of het nu gaat om een bestaand merk rebranden of een nieuw merk ontwikkelen. In beide gevallen zal het voor jou nieuw aanvoelen wanneer wij klaar zijn als reclamebureau in omgeving Turnhout. Bij Brandbits weten we dat jouw merk meer is dan een product of een logo. Een geweldig merk wordt bepaald door zijn doel, zijn klanten en de mensen erachter. Het is weten waar je heen gaat en waarom je daar wilt komen. We helpen je om je ‘waarom’ te definiëren en een manier te vinden om ervoor te zorgen dat het op je lijf geschreven staat in alles wat je doet. Dit stellen we vast in de merkstrategie. De merkstrategie bestaat uit drie onderdelen (merkidentiteit, visuele identiteit en communicatieconcept). Het is de eerste stap in het bouwen van jouw “gloednieuwe” merk.

Start met jouw nieuwe project
Reclamebureau naast Turnhout

let's create

Bouwen aan jouw merk

Van digitale communicatie en gedrukt merkmateriaal tot bewegwijzering voor tentoonstellingen en productverpakkingen. Wij als reclamebureau in omgeving Turnhout zijn experts in de ontwikkelen van alle middelen om jouw merk zichtbaar te maken. Van het ontwerpen van de juiste content tot het ontwikkelen van een visitekaartje. Onze merkexperts zorgen ervoor dat een klant jouw aanbod op een invloedrijke manier ervaart – met welk platform ze ook verbinding maken. In stap twee richten we ons, na het vormen van het merk, op het bouwen van het merk. Als reclamebureau in omgeving Turnhout weten wij dat een merk alleen relevant is als het een onvergetelijke indruk achterlaat. Het is absoluut noodzakelijk om de ervaringsverschillen tussen alle touchpoints gelijk te trekken. Zo bouw je aan een sterk merk.

Aan de slag met jouw huisstijl? Laten we snel samenzitten!

Direct contact

Grow

Samen groeien in omgeving Turnhout

De laatste stap binnen de ontwikkeling van een sterk merken, is groeien. In deze stap richten we ons op het inzetten van de ontwikkelde middelen. Oftewel, we gaan aan de slag met online marketing. Digitale communicatie is een krachtig hulpmiddel voor bedrijven om hun klanten te beïnvloeden. Of het nu een SEA campagne, blog, Facebook-advertentie of post op sociale media is, onze digitale diensten vergroten de zichtbaarheid van jouw merk. Daarnaast weerspiegelen ze jouw waarden en visies op een positieve manier. Zoals we deze hebben vastgesteld in de branding. Dus wil jij samen met ons deze drie stappen doorlopen tot een gloednieuw merk? Neem dan contact voor een vrijblijvend adviesgesprek.

let's start

Gratis adviesgesprek

Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
  • Wat is het beschikbare budget?
  • Budget tot €3.000
  • €3.000 tot €5.000
  • €5.000 tot €10.000
  • Sky is the limit
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

LIKE WHATYOU SEE?

Let's work together