let's start

Reclamebureau Eindhoven, voor de te gekste merken

Op zoek naar een reclamebureau in de buurt van Eindhoven? Stop je zoektocht! Want je hebt ons gevonden. Wij zijn Brandbits en werken voor de te gekste merken. Brandbits is een reclamebureau gespecialiseerd in branding. Wij helpen merken om zich te onderscheiden van de massa en op te vallen. Met ons team van strategen, creatievelingen en marketeers helpen wij ondernemers en hun merk naar een hoger niveau. Met een maatwerk aanpak bouwen wij de fundering van jouw merk. De basis voor de toekomst. Om een creatief, onderscheidend en herkenbaar merk te worden. Durf jij de stap aan? Plan dan een vrijblijvend advies gesprek in met ons als reclamebureau in de buurt van Eindhoven.

   Gratis adviesgesprek

   50+ merken gebouwd

   Expert in branding

Gratis adviesgesprek
Reclamebureau in Eindhoven

understand

Branding voor een sterk bedrijf

Als bedrijf wil je natuurlijk maar één ding. En dat is resultaat behalen. Een doel waarbij ook zeker van dienst kunnen zijn. Echter ligt de basis voor het behalen van succes twee stappen terug. Althans, als je het ons vraagt. Een Olympisch atleet zal ook nooit succes halen zonder een doordacht plan, de juiste coaching en uiteraard een beetje geluk. Voor jouw merk geldt eigenlijk hetzelfde. De fundering moet goed zijn. Dit is het uitgangspunt binnen de branding. De merkstrategie is hierin het plan bestaande uit drie onderdelen, de merkidentiteit, visuele identiteit en het communicatieconcept. Voor het uitwerken van een sterke merkstrategie is écht inzicht vereist. Hiervoor duiken we in de wereld van jouw doelgroep(en), de persoonlijkheid van je merk, de markt waar jij je in bevindt en nog veel meer. Het gaat erom dat wij inzicht krijgen in wat het belangrijkste is voor jouw merk.

Start met jouw nieuwe project
Reclamebureau naast Eindhoven

let's create

Een merkidentiteit ontwikkeld door een reclamebureau

De eerste stap binnen het formuleren van de merkstrategie is het vaststellen van de merkidentiteit. De merkidentiteit is als het ware de persoonlijkheid van jouw merk. Het is hoe mensen jouw merk ontvangen en wat je uitstraalt. Belangrijk dat hier een match is tussen jouw merk en de doelgroep. Wij weten dat als geen ander als reclamebureau bij Eindhoven. Want als die er niet is, tsja, dan is er een mismatch. Door middel van onze intake komen wij genoeg te weten om de merkidentiteit vast te stellen. Hierin is het tijd voor de visuele identiteit. En ja, hiermee gaan we  kleur en vorm en jouw merk geven! Wellicht de leukste stap, want nu komt het merk echt te leven. Uiteindelijk wanneer de gehele merkstrategie staat kunnen we het merk gaan bouwen. Van website tot brochure van visitekaartje tot fotografie. Alles komt voorbij om jouw merk zichtbaar te maken als reclamebureau in de buurt van Eindhoven.

Aan de slag met jouw huisstijl? Laten we snel samenzitten!

Direct contact

Grow

Branding en website voor jouw merk

We bieden niet alleen uitstekende branding services aan, maar ook een uitgebreid dienstenpakket op het gebied van website-ontwerp, e-commerce-ontwikkeling en digitaal ontwerp als reclamebureau in de buurt van Eindhoven. Zoals we net zeiden, de tweede stap. Of je nu op zoek bent naar een B2B-website of een informatief platform, binnen de website ontwikkeling plaatsen wij jouw klant altijd centraal. Dat is tenslotte de doelgroep die getriggerd moet worden. Onze overige diensten dragen hier ook zeker aan bij. Elke website profiteert van onze “bit by bit” aanpak.

let's start

Gratis adviesgesprek

Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
  • Wat is het beschikbare budget?
  • Budget tot €3.000
  • €3.000 tot €5.000
  • €5.000 tot €10.000
  • Sky is the limit
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

LIKE WHATYOU SEE?

Let's work together