let's start

Branding vormt de kern

Branding vormt de kern van het werk van Brandbits. Als reclamebureau ,dichtbij Dongen, met focus op branding kennen wij het belang van een sterk merk. Het is niet voor niets dat jij waarschijnlijk op zoek bent naar een reclamebureau. Enfin. Late we onszelf eerste eens voorstellen. Wij zijn Brandbits een creatief bureau wat ondernemers helpt bij vraagstukken rondom branding en marketing. Met ons team van strategen en creatieveling hebben wij vele ondernemers en hun merken al kunnen helpen. O.a. Duni, gemeente Breda, Fontys, Pon Power en vele meer. Naast actief te zijn in Dongen kan je ons ook vinden in Breda, Roosendaal, Waalwijk, Bergen op Zoom en andere steden. Onwijs creatief, met oog voor detail, gebruiksvriendelijkheid en conversiegericht. Zo helpen wij ondernemers dagelijks verder met hun online vraagstukken. Werken aan de merken van vandaag, voor de (online) brands van morgen.

   Gratis adviesgesprek

   50+ merken gebouwd

   Expert in branding

Gratis adviesgesprek
Reclamebureau in Dongen

understand

Samenwerken met een reclamebureau

Samen bouwen wij aan jouw merk, bit by bit. Gedreven door een gezamenlijke passie voor marketing & design, helpen wij ondernemers en hun merk(en) online én offline naar een hoger niveau. Dit doen wij door onze diensten beschikbaar te stellen voor jouw merk. Binnen het bouwen van een merk is niks zo belangrijk als de fundering of basis. Een goede start is het halve werk. Aan de hand van onze intake, zullen we gezamenlijk een uitgekiemde strategie opstellen. Dankzij de combinatie van design en resultaat gerichte oplossingen, helpen wij onze klanten met het creëren van sterke merken en producten. Onze opgebouwde ervaring stelt ons in staat om elk jaar, élke keer, onze digitale producten te verbeteren. Wij weten hoe wij jouw kunnen helpen als reclamebureau in de buurt van Dongen!

Start met jouw nieuwe huisstijl
Reclamebureau naast Dongen

let's create

Drie stappen tot een sterk merk

Maar wat doen wij dan zoal als reclamebureau vlakbij Dongen? Uitstekende vraag! Zoals eerder gezegd bouwen wij merken. Dit doen we aan de hand van drie stappen. Stap één is het begrijpen van het merk, oftewel de branding. Binnen de branding is het doel om tot de kern van jouw merk te komen. Op basis hiervan ontwikkelen we de merkidentiteit, visuele identiteit en verbale identiteit. Je kan daar meer over lezen op onze branding pagina.

Stap twee is het bouwen van het merk. Voor vele ondernemers de leukste stap, omdat het merk visueel wordt. De website, brochure, flyers, visitekaartjes en alle andere huisstijlmiddelen worden op basis van de nieuwe branding ontwikkeld.

Bij de laatste stap gaan we aan de slag om het merk te laten groeien! Nu de basis staat en alle middelen er zijn kunnen we het merk bekend gaan maken aan de buitenwereld. Het zal je dan ook niet verbazen dat de laatste stap gericht is op de online marketing voor jouw merk.

Aan de slag met jouw huisstijl? Laten we snel samenzitten!

Direct contact

Grow

Sterke merken, sterke business

Ben je enthousiast geworden? Zou je graag meer willen weten over branding? Of wil je gewoon kennismaken? Geen probleem! Wij bieden je een vrijblijvend adviesgesprek aan om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen! In deze meeting zullen we meer te weten komen over jouw zakelijke doelen, budgetten en tijdlijnen bespreken.

let's start

Gratis adviesgesprek

Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
  • Wat is het beschikbare budget?
  • Budget tot €3.000
  • €3.000 tot €5.000
  • €5.000 tot €10.000
  • Sky is the limit
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

LIKE WHATYOU SEE?

Let's work together