let's start

Wij zijn het reclamebureau bij Bergen op Zoom

Brandbits is een reclamebureau gespecialiseerd in branding en huisstijlontwikkeling. Met een breed scala aan diensten zoals branding en strategie, webdesign, website en webshop ontwikkeling en content creation zijn wij een van de beste bureaus in de buurt van Bergen op Zoom. Jouw vraagstuk is onze uitdaging. En juist daar krijgen wij energie van. Toffe merken ontwikkelingen die klaar zijn om te groeien en een doelstellingen te behalen. Wij weten als reclamebureau wat jouw merk nodig heeft om succesvoller te worden. Samen gaan we deze uitdaging aan. Maar voordat er resultaat behaald kan worden moeten we bij het begin beginnen. Juist, de juiste strategie ontwikkelen om jou daar te krijgen.

   Gratis adviesgesprek

   50+ merken gebouwd

   Expert in branding

Gratis adviesgesprek
Reclamebureau in Bergen op Zoom

understand

Ervaar de kracht van een reclamebureau

Het vaststellen van een identiteit voor jouw bedrijf is om vele redenen belangrijk. Of jij nu een nieuw product lanceert of een re-branding, wij hebben de expertise en ervaring om jou te helpen jouw unieke merkpersoonlijkheid te vinden en een ontwerp te creëren dat vertegenwoordigt wie het merk is. Deze merkpersoonlijkheid, of te wel merk identiteit, is een onderdeel van de merkstrategie. Binnen de merkstrategie zijn de visuele identiteit en verbale identiteit de andere twee onderdelen. Drie pijlers die met elkaar gestroomlijnd moeten zijn om tot een sterk merk te komen. We hanteren hiervoor verschillende strategische modellen zoals het Brand Prism van Kapferer en de archetypes van Carl Jung. Dit klinkt zwaar, maar tijdens de sessie zal je merken dat er vooral omgaat wie het merk nu werkelijk is. Dus geen zware strategische sessies, maar eenvoudige praat onder het genot van een drankje.

Start met jouw nieuwe huisstijl
Reclamebureau naast Bergen op Zoom

let's create

Onze diensten als reclamebureau

Als reclamebureau in de buurt van Bergen op Zoom doen wij meer dan alleen branding. Wij zien branding als de eerste stap binnen het ontwikkelen van een sterk merk. De stappen die hierna volgen zijn build your brand en grow your brand. Het bouwen van je merk richt zich op alle middelen die nodig zijn om jouw merk kenbaar te maken. Denk hierbij aan een responsive website, opvallende brochure of een vette bedrijfsfilm. Uiteraard allemaal in lijn met de eerder bepaalde merkstrategie. Dit is namelijk de fundering van het bedrijf. De laatste stap richt zich op het behalen van jouw doelstellingen middels online marketing. Dit kan met content, SEA campagnes of een ijzersterke SEO strategie. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Lees hier meer over online marketing of plan een adviesgesprek in.

Aan de slag met jouw huisstijl? Laten we snel samenzitten!

Direct contact

Grow

Het beste reclamebureau Bergen op Zoom voor zowel kleine als grote bedrijven

Jij kunt op ons rekenen, wij zullen er alles aan doen om voor geweldige resultaten te zorgen, ongeacht hoe groot of klein jouw budget is. Want immers is jouw succes ook ons succes. Brandbits zorgt voor alles, van creatieve ontwikkeling en strategie tot alle gedrukte en digitale media. Iedere bouwsteen, of bit, die nodig is om van jouw merk een succes te maken zal worden ingezet.  Of het nu gaat om een nieuw logo, een fris huisstijl of iets verfijnders zoals een reclamecampagne, ons creatieve bureau in Bergen op Zoom staat voor je klaar. Je kan ons overigens ook vinden in Breda, Roosendaal, Moerdijk, Oosterhout en vele andere steden!

let's start

Gratis adviesgesprek

Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
  • Wat is het beschikbare budget?
  • Budget tot €3.000
  • €3.000 tot €5.000
  • €5.000 tot €10.000
  • Sky is the limit
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

LIKE WHATYOU SEE?

Let's work together