YourFellow

Branding voor marketing performance agency

Jouw online maatje

YourFellow is een online marketingbureau in Zevenbergen. Een gedreven club van jonge specialisten met één gezamenlijke passie: online marketing. Hun drive? Jouw onderneming online beter laten presteren door een efficiënte en succesvolle online marketingstrategie. Voor deze ambitieuze onderneming was het tijd voor een nieuwe identiteit. Tijdloos, modern en klaar voor de toekomst.

Opdrachtgever

YourFellow

JAAR

2021

Services

Branding

Sector

Marketing

Yourfellow x Brandbits 1
Yourfellow x Brandbits 5
Yourfellow x Brandbits 4
Yourfellow x Brandbits 2
Yourfellow x Brandbits 14
Yourfellow x Brandbits 13

Eén team, één uitstraling

De nieuwe huisstijl moest een collectief gevoel uitstralen. Het merk had een nieuwe huisstijl nodig dat bij de ambities past. Daarnaast moest er bij de branding na worden gedacht hoe het concept rondom de “fellow” op een consistente en stijlvolle manier gehanteerd kon worden in de visuele en verbale communicatie. De vernieuwde huisstijl, fotografie, website en gedrukt materiaal versterken het overkoepelende verhaal. Door de huisstijl consistent en herkenbaar door te voeren wordt er echt gebouwd aan een merk.

Yourfellow x Brandbits 11
Yourfellow x Brandbits 12
Yourfellow x Brandbits 13

Consistent, herkenbaar en opvallend

De ontwikkelde huisstijl benadrukt hoe de collectieve kracht van het nieuwe merk zich zou vertalen in het concurrentievoordeel; één team van Fellows wat voor jouw online marketing vraagstuk klaarstaat.

Het beeldmerk, de typografie en paletten hebben een vriendelijk karakter. Om elk element van dit frisse nieuwe merk effectief te communiceren is ook het kantoor in Zevenbergen onder handen genomen. Dus ook het contact moment is in dezelfde stijl. Op het moment dat jij binnenloopt bij YourFellow weet je dat je goed zit.

Yourfellow x Brandbits 7
Yourfellow x Brandbits 3

LIKE WHATYOU SEE?

Let's work together