Let's space it up

Space for Business is een gezamenlijk initiatief van de 3 universiteiten St. Gallen, NOVA, Erasmus & ESA. Met drie verschillende modules en een afsluitend element verbinden zij de business met space. Aan ons de uitdaging om dit vorm te geven met een gloednieuwe branding en uiteindelijk deze door te vertalen in de website.

Wij zijn onze zoektocht qua branding gestart met een reis door de ruimte. De ruimte kent een hoop kleuren, maar als basiskleur hebben wij gekozen voor hemelsblauw. Dankzij een aantal creatieve sessies zijn we ‘beland’ bij de huidige typografie en vormgeving. Deze ronde vormen, staan aan de basis van de brochure.

Opdrachtgever

Space for Business

JAAR

2021

Services

Branding, Website

Sector

Education

Van brochure naar webspace

Een vernieuwend programma vraagt ook om een moderne website. De website is een verlengde van de brochure. Het biedt de mogelijkheid om je verder in te lezen op het programma. Daarnaast geeft de website de optie om nader kennis te maken met de facilitators. Uiteraard is er ook rekening gehouden met de integratie van het CMS systeem. Op deze manier worden alle aanvragen, aanmeldingen en contactverzoeken direct bij de juiste persoon ingeschoten.

LIKE WHATYOU SEE?

Let's work together