BATS

Ijzersterke branding en website

Sterk staaltje werk

Sinds 2015 werkt Las- en Constructiebedrijf BATS aan een ijzersterke toekomst. De service, snelheid en expertise van het werk wat BATS levert heeft het gebracht tot waar ze nu zijn. Een enthousiast team bestaande uit tien vakmensen. Dit stelt ze in staat zo veel mogelijk staal zelf te bewerken binnen korte termijn met de juiste kennis en kwaliteit. Korte lijnen en snel schakelen, daar is BATS op ingericht. Echte specialisten binnen hun vakgebied. Aan ons de taak een ijzersterk merk weg te zetten.

Opdrachtgever

BATS

JAAR

2021

Services

Branding, Website, Content

Sector

Industrie

Niets is ons te lastig

Als je aan staal denkt, denk je aan robuuste, zware en strakke elementen. Deze elementen hebben centraal gestaan binnen de brainstorm en ontwikkeling van de huisstijl. Het dynamisch merkconcept is gebaseerd op de  verbindingen van staal van verschillende groottes en vormen.

Kleurgebruik is een cruciaal onderdeel van de merkidentititeit. Consistent gebruik van het kleurenpalet versterkt niet alleen de samenhang van het merk, maar kleur dient ook een psychologisch doel door een bepaald gevoel over te brengen op het publiek. Het biedt flexibiliteit terwijl het een uniforme, herkenbare uitstraling creëert in alle communicatie. De kleur rood staat voor passie, krachtig en energie; een samenvatting van BATS als merk.

Het betere beeldwerk

De moderne branding wordt ook bevestigd in de beeldidentiteit. Het werk wat BATS levert en produceert voor haar opdrachtgevers is helder in beeld gebracht. Ook deze beelden geven een robuust, energiek en passievol beeld van het merk BATS. De fotografie en videografie richten zich op het samenvoegen van mens en techniek. Het robuuste werk met het specialisme van de werknemers geven de beelden een vertrouwelijk, maar stoer karakter.

Een onbuigzaam webdesign

De online beleving van BATS, beoogt vooral eenvoud en een duidelijke structuur. Binnen het webdesign zijn de constructieve elementen van het staal doorvertaald. Hoekige, minimalistische componenten die het webdesign met elkaar verbinden. Het resultaat; een onbuigzaam webdesign. Opdrachtgevers en potentiële klanten worden op een eenvoudige manier geïnformeerd en meegenomen door de website. Door middel van animaties en video’s voelt de website minder statisch aan. De pagina’s vloeien letterlijk in elkaar over. Mede door veel beeldmateriaal voelt de website minder zwaar aan voor de bezoeker, maar is het wel een en al BATS.

LIKE WHATYOU SEE?

Let's work together