About us


Every bit for your brand

OVER ONS

Jonge ambitieuze creatievelingen

Brandbits is een creative agency gevestigd in Breda. Met een enthousiast team van creativelingen perfectioneren wij jouw website, zetten we converterende digitale campagnes op en behalen of overtreffen wij jouw doelstellingen. Wij krijgen hier energie van, samen maken wij jouw bedrijf bijzonder.

Brandbits Brandng Overleg
Brandbits Work at Studio
Brandbits Branding Marketing Bureau

Ons team

Brandbits Branding Branding Director

Vincent van Opdorp

Creative Director and Designer

Brandbits Branding Brand Marketeer

Stijn Cornel

Marketing and Online Strategist

Brandbits Branding Strategy

Rik Mulder

Brand Marketeer

BRANDING

Wij brengen jouw merk verder

Onwijs creatief, met oog voor detail, gebruiksvriendelijkheid en conversiegericht. Zo helpen wij ondernemers dagelijks verder met hun online vraagstukken. Werken aan de merken van vandaag, voor de (online) brands van morgen.

Samen bouwen wij aan jouw merk, bit by bit. Gedreven door een gezamenlijke passie voor marketing & design, helpen wij ondernemers en hun merk(en) online én offline naar een hoger niveau.

BRANDING

Een goed begin is het halve werk

Een goede start is het halve werk, niks is zo belangrijk als een solide basis. Aan de hand van onze intake, zullen we gezamenlijk een uitgekiemde strategie opstellen. Dankzij de combinatie van design en resultaat gerichte oplossingen, helpen wij onze klanten met het creëren van sterke merken en producten. Onze opgebouwde ervaring stelt ons in staat om elk jaar, élke keer, onze digitale producten te verbeteren.

Brandbits Team
Brandbits drink

LIKE WHATYOU SEE?

Let's work together