Nieuwe WordPress website bouwen naast de oude

Is jouw bedrijf toe aan een nieuwe website, maar wil je graag de ‘oude’ website door laten draaien tijdens het bouwen van de nieuwe website? Dan helpen wij jou graag verder. Wij zijn Brandbits, een creatief online marketing bureau en staan klaar om jouw website klaar te maken voor de toekomst. We vormen een team met veel ervaring in het bouwen van websites met een creatieve mindset. Aan de hand van jouw wensen en eisen, brengen we alle benodigde functies in kaart. Graag leggen we uit hoe we dat gaan aanpakken, zodat jij een website hebt dat past bij jouw bedrijf en de doelstellingen.

Lees meer

Ook een nieuwe website laten maken? Laten we snel samenzitten om de mogelijkheden te bespreken!

Direct contact

Ook een nieuwe website laten maken? Laten we snel samenzitten om de mogelijkheden te bespreken!

Direct contact
WEBSITE

Brandbits is jouw creatieve digitale partner


Dankzij de huidige technologie is het mogelijk om een gloednieuwe website te bouwen, naast jouw huidige website. Daardoor kunnen we ongestoord jouw site omzetten naar WordPress, zonder dat jouw klanten daar hinder van ondervinden. Dat is natuurlijk wel zo handig! Je website is vaak het eerste contact moment met de klant, dus je wilt natuurlijk altijd een goede eerste indruk achterlaten.

Nadat we samen hebben besloten welke functionaliteiten en eisen er zijn voor de website, zetten wij een zogenaamde ‘stage’ omgeving op. Deze omgeving geeft ons de mogelijkheid om jouw website te bouwen, zonder dat we daarvoor jouw huidige domeinnaam nodig hebben. Zodra wij een eerste opzet hebben gemaakt, zullen we jou vragen om te kijken naar de website. Doordat deze omgeving op jouw computer te bekijken is én op je telefoon, kun je ons gemakkelijk voorzien van feedback.

Stappenplan

Onze aanpakbit by bit


Als creatief digitaal bureau hebben veel experties in het creëren van toonaangevende websites. Daarnaast bedenken wij campagnes en unieke huisstijlen. Wij doen dit in opdracht voor B2B- en B2C-klanten. Van unieke, prachtig ontworpen pagina’s tot voor mobiel geoptimaliseerde websites. Daarnaast richten wij ons op gebruikersgerichte ervaringen.

Onze aanpak
AANPAK

Complete website oplossing


Nadat we jouw nieuwe website hebben geoptimaliseerd en alle feedback is verwerkt, mag de website live. Dat is eigenlijk altijd reden voor een feestje! Afhankelijk van jouw wensen, zorgen we ervoor dat de server instellingen kloppen. Zodat de browsers de bezoekers naar de juiste website sturen, de nieuwe natuurlijk.

Nadat de website live staat, denken we graag mee in het algehele online marketing plaatje. Zodat jouw klant de site ook goed weet te vinden én we meer resultaten zullen gaan behalen. Graag gaan wij samen met jou aan de slag om zowel online als offline het allerbeste uit jouw onderneming te halen. Ben jij al klaar voor een gloednieuwe website?

Jouw website maken wij op maat


Voordat wij starten met de bouw van jouw nieuwe website, of de start van een online marketing campagne, leren we jouw bedrijf graag eerst beter kennen. Zo horen we graag wat jouw doelstellingen zijn, wat voor type klanten je helpt en natuurlijk jouw persoonlijke online voorkeuren. Al deze aspecten spelen een hele belangrijke rol bij de opzet van jouw gloednieuwe website. Wij zorgen ervoor dat deze uniek is en past bij de uitgesproken eisen en wensen.

Voor de ontwikkeling van de nieuwe website, of ander vraagstuk, houden wij vast aan onze ‘Bit by Bit’ aanpak. De aanpak die wij gebruiken bestaat uit vijf stappen.

Contact
AANPAK

Jouw gloednieuwe website


Op het moment dat we de samenwerking starten willen we graag zoveel als mogelijk informatie verzamelen, details zijn hierbij van groot belang. De details zijn de punten waardoor jouw website, past bij jouw wensen. Naast de vereisten en wensen voor jouw website, bekijken wij ook wat de concurrentie doet. We willen er natuurlijk voor zorgen dat jouw website, de beste website is die jouw klanten gaan zien. Ook kunnen wij aflezen aan de websites van de concurrentie wat de standaard is in jouw branche. Vanuit hier kunnen wij verder gaan ontwikkelen en de juiste elementen op de gewenste plekken te zetten.

Ook een nieuwe website laten maken? Laten we snel samenzitten om de mogelijkheden te bespreken!

Direct contact

Ook een nieuwe website laten maken? Laten we snel samenzitten om de mogelijkheden te bespreken!

Direct contact
BRANDING

Bouw jouw merk, bit by bit


Een goedwerkende website is één van de elementen voor een sterk merk, natuurlijk zijn er daarnaast ook nog andere belangrijke zaken. Om jouw merk sterk weg te kunnen zetten is het van belang dat deze elementen passen bij jouw merk, zo creëer je een algehele merkbeleving. Dat is dan ook de reden dat onze diensten verder gaan dan alleen een website, wij zorgen ervoor dat jouw merk onvergetelijk gaat worden. Om het allerbeste hieruit te halen is het van belang dat er een duidelijke (online) strategie is. Een bundeling van onze diensten zal bijdragen aan het behalen van jouw doelstellingen. Deze diensten noemen wij ook wel services of ‘bits’. De “bits” die wij leveren als creatief digitaal bureau vind je hier.

TROTS

Trotse opdrachtgevers


Ons werk zegt meer over onze kwaliteiten dan woorden, vinden wij. Daarom hebben wij een groot aantal van onze klanten met hun cases op onze website gezet. Natuurlijk zijn wij trots op dit werk en samen met hen zorgen wij ervoor dat de websites optimaal blijven draaien. Zo zorgen we ervoor dat de informatie up-to-date blijft en adviseren wij hen daar waar nodig. Wij denken namelijk dat de beste samenwerkingen ontstaan door intensief contact. Benieuwd naar wat wij hebben mogen maken voor onze klanten?

Onze cases

Wij zijn er klaar voor, jij ook?


Geen enkele onderneming is hetzelfde, dus daar hoort ook een andere online uitstraling bij. Wij zorgen ervoor dat jouw website past bij jouw bedrijf én uniek is. Dankzij onze aanpak stemmen wij alle uitingen af op jouw voorkeuren. Van groot belang bij deze gewenste uitstraling zijn de visuele aspecten, zoals fotografie en video. Wij werken hiervoor samen met een aantal vaste partners, zo houden we de kwaliteit hoog.

Wil jij graag meer uit jouw onderneming halen, zowel online als offline? Dan bespreken we graag met jou de mogelijkheden. Bit by Bit behalen wij de gewenste resultaten en zetten we jouw merk sterk weg. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Contact