let's start

Full-service marketing bureau in Breda

Brandbits helpt ondernemers, als full-service marketing in Breda, bij het realiseren van digitale groei van hun merk of bedrijf. Aan de hand van een maatwerk aanpak bestaande uit vier bouwstenen, oftewel bits, bouwen wij aan de toekomst van jouw organisatie. Met onze branding, website, content en marketing services creëren we een basis waaruit we een sterk merk kunnen ontwikkelen. Dit hebben wij al kunnen doen voor vele merken, waaronder Borg Consulting, Access Equipment, Gemeente Breda, Duni en vele andere. Dus ben jij als ondernemer opzoek naar een creatief marketing bureau in Breda? Kom vrijblijvend kennismaken in onze studio en wij vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf op het gebied van marketing.

   Gratis adviesgesprek

   50+ merken gebouwd

   Expert in marketing

Gratis adviesgesprek
Marketing bureau Breda Brandbits

understand

Creëren, bouwen, en groeien met jouw merk

Onze services zijn ontwikkeld met de gedachten om jouw merk te laten groeien binnen een digitale wereld. De vier bouwstenen; branding, websites, content en marketing, staan hierbij aan de basis van jouw merk. Binnen iedere dienst bieden wij expertise aan die aan dit doel bijdragen.  Stap één is het creëren van een ijzersterke fundering binnen de branding. Het fundament van het merk is namelijk nodig om de overige diensten in hun kracht te zetten. Elke bouwsteen moet naadloos op elkaar aansluiten. Hoe sterker de cohesie tussen deze vier diensten, hoe sterker en overtuigender het merk zal overkomen bij jouw doelgroep. Als marketing bureau in Breda hebben wij vaker met dit bijltje gehakt. Uit ervaring kunnen we dan ook wel stellen dat een goede branding een must is voor ieder bedrijf. Hierin bepalen we samen de merkstrategie, het plan, om tot jouw doelstellingen te behalen.

Start met jouw marketing
Online Marketing bureau Breda

let's create

Marketing als groeiversneller voor jouw bedrijf

Branding is de eerste stap om tot een sterk merk te komen. De website en de content zijn de middelen die ontwikkeld worden voor de laatste stap. De marketing is de laatste stap en dient als groeiversneller voor jouw bedrijf. Als online marketing bureau in Breda bestaat dat deze dienst uit verschillende expertises. De expertise die hieronder vallen zijn onder andere SEA, SEM, SEO en Social media marketing. Op basis van de doelstellingen, inzichten in doelgroep, concurrentie en tal van andere factoren vormen we een digitale strategie. De digitale strategie geeft inzicht in de online potentie en kansen. Deze digitale strategie is hét plan wat inzicht geeft waar voor jouw merk groei te behalen is.

Aan de slag met jouw marketing? Laten we snel samenzitten!

Direct contact

Grow

Samen werken als fundament

Zoals je ziet zijn onze expertises als marketing bureau in Breda erg breed. Van branding en websites tot succesvolle online campagnes. Er zijn een tal van tools, kanalen en mogelijkheden om jouw doelstellingen te behalen. Om deze doelstellingen te behalen is de samenwerking van groot belang. We moeten namelijk echt samen werken om tot succes te komen. Jij bent de expert binnen jouw vakgebied en wij op het gebied van online marketing. Door deze twee samen te brengen kunnen we een ijzersterke strategie ontwikkelen. Waarin data als kompas fungeert en creativiteit als kracht. Door wekelijks de campagnes te analyseren, optimaliseren en monitoren werken wij mee aan het succes van jouw bedrijf.

let's start

Gratis adviesgesprek

Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
  • Wat is het beschikbare budget?
  • Budget tot €3.000
  • €3.000 tot €5.000
  • €5.000 tot €10.000
  • Sky is the limit
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

LIKE WHATYOU SEE?

Let's work together