let's start

Laat je logo en huisstijl door Brandbits ontwerpen

Zo, dus jij bent opzoek naar bureau wat jouw logo en huisstijl kan ontwerpen? Tof! Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn Brandbits een creatief bureau gespecialiseerd in het ontwerpen van logo’s en huisstijlen. Ons team bestaat uit jonge creativelingen met een berg aan ervaring. Wij hebben al voor vele mooie merken mogen werken. Waaronder Pon Power, Duni, Gemeente Breda, Fontys en vele meer. Onze creative agency is gevestigd in Breda. Vanuit de studio perfectioneren wij jouw logo en huisstijl, zetten we converterende digitale campagnes op en behalen of overtreffen wij jouw doelstellingen. Wij krijgen hier energie van, samen maken wij jouw bedrijf bijzonder.

   Gratis adviesgesprek

   50+ merken gebouwd

   Expert in branding

Gratis adviesgesprek
Logo en huisstijl laten ontwerpen

understand

Logo en huisstijl zijn onderdeel van visuele identiteit

Jouw logo en huisstijl zijn een herkenningspunt voor jouw doelgroep. Althans dat is het doel. Want wanneer wij de grote gele M zeggen. Weet jij precies welk bedrijf wij bedoelen. Een mooi uitgangspunt, maar we zijn ook realistisch. Voordat we hier zijn heeft het jaren nodig om deze status te verkrijgen. De basis voor dit succes ligt deels in jouw logo en huisstijl die we voor je kunnen ontwerpen. Deze zijn onderdeel van de visuele identiteit. Een van de drie onderdelen binnen de merkstrategie. De merkstrategie vormt de houvast voor jouw bedrijf als het gaat om, communicatie, kernwaardes en uitingen. In dit plan creëren we de fundering voor een sterk merk. Consistent, herkenbaar en onderscheidend. Dus als jij jouw logo en huisstijl laat ontwerpen door ons. Dan kunnen wij je garanderen dat het aan deze drie eisen voldoet.

Start met jouw nieuwe huisstijl
Logo en huisstijl laten ontwerpen Brandbits

let's create

Branding gemakkelijk gemaakt

In veel gevallen is de merkstrategie te adviseren voordat we jouw logo en huisstijl ontwerpen. De merkstrategie hoeft niet ingewikkeld te zijn – we werken bij elke stap met jou samen om erachter te komen wat jouw bedrijf speciaal maakt. En ontwerpen vervolgens een efficiënte strategie voor het opbouwen van jouw merkidentiteit die in de loop van de tijd groeit. Jouw logo zal overal worden gebruikt. En je wil dus wel dat een goede vertegenwoordiging is van jouw bedrijf. Het moet visueel aantrekkelijk zijn en de persoonlijkheid van jouw bedrijf weerspiegelen. Door de merkstrategie helpen je een uniek merk, logo en huisstijl te ontwerpen dat zich onderscheidt van concurrenten. Natuurlijk is dit makkelijker gezegd dan gedaan. Maar bekijk onze cases eens, en raak geïnspireerd door ons werk. Wellicht kunnen wij binnenkort jouw logo en huisstijl ontwerpen.

Aan de slag met jouw huisstijl? Laten we snel samenzitten!

Direct contact

Grow

Meer dan logo’s en huisstijlen ontwerpen

Wij zijn een dan wel een branding bureau dat zich richt op origineel ontwerp om op maat gemaakte en sterke merken op te bouwen. Maar wij doen meer dan alleen het maken van logo’s en huisstijlen. Dit is de eerste stap in onze aanpak om tot een sterk merk te komen. De stappen die hierna volgen richten zich op bijvoorbeeld het design en ontwikkeling van een nieuwe website. Het ontwikkelen van content. En uiteindelijk het laten groeien van je merk door middel van online marketing. Maar het begint allemaal bij het ontwerpen van een nieuw logo en huisstijl. De basis voor succes. Ben jij er klaar voor de volgende stap? Plan een vrijblijvend adviesgesprek in en hoor wat wij voor je kunnen betekenen!

let's start

Gratis adviesgesprek

Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
  • Wat is het beschikbare budget?
  • Budget tot €3.000
  • €3.000 tot €5.000
  • €5.000 tot €10.000
  • Sky is the limit
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

LIKE WHATYOU SEE?

Let's work together