let's start

Hi wij zijn Brandbits, een internet marketing bureau uit Breda.

Ben jij opzoek naar een internet marketing bureau uit Breda? En wil jij jouw merk laten groeien? Top! Twee vragen waar wij mogelijk het antwoord op zijn. Wij zijn Brandbits, een internet marketing bureau uit Breda. Met meer dan 10 jaar marketingervaring weten we hoe we de juiste inhoud onder de aandacht van jouw publiek kunnen brengen om jouw zichtbaarheid te vergroten. En dus ook jouw merk te laten groeien! Een uitdaging die we al met vele bedrijven zijn aangegaan, waaronder, Duni, Fontys, Gemeente Breda, PON Power en vele meer!

   Gratis adviesgesprek

   50+ merken gebouwd

   Expert in branding

Gratis adviesgesprek

understand

Wij gaan de uitdaging aan als internet marketing bureau

Ieder vraagstuk zien wij als een uitdaging. Als internet marketing bureau uit Breda weten wij dit als geen ander. En juist van die uitdagingen krijgen wij energie. Het onmogelijke waarmaken, het onbereikbare behalen en verrassen met resultaten. Als internet marketing bureau uit Breda hebben wij hiervoor een aanpak ontwikkeld. Een framework wat op maat gemaakt wordt voor jouw bedrijf. Maar het laten groeien van jouw merk begint eigenlijk een paar stappen terug. Zullen we het daar eerst maar over hebben?

Start met online marketing
Brandbits Digital Design

let's create

De aanpak van ons internet marketing bureau uit Breda

Binnen onze aanpak is online marketing de laatste stap. Wij richten ons hier op het excelleren van jouw merk en de bijbehorende doelstelling. De online marketing moet als een groeiversneller gaan werken voor jouw merk. Maar goed, voordat we hier zijn moeten er wel de juiste middelen zijn. Denk hierbij aan een website of webshop, content en fotografie voor de campagnes. Daarnaast moeten al deze middelen op elkaar afgestemd zijn om het merk optimaal te laten werken. Dat brengt ons tot de eerste stap; merkstrategie. De merkstrategie is de fundering van jouw merk waaruit alle middelen voortvloeien die nodig zijn binnen de online marketing. Onze aanpak als internet marketing bureau uit Breda hoeft natuurlijk niet zo uitgebreid te zijn, als jij de eerste twee stappen op orde hebt!

Aan de slag met jouw marketing? Laten we snel samenzitten!

Direct contact

Grow

Aan de slag met ons als internet marketing bureau

Enfin, nu je weet hoe wij te werk gaan als internet marketing bureau uit Breda kunnen we nu door naar de laatste stap. De online marketing van jouw merk. Op basis van de doelstellingen, inzichten in doelgroep, concurrentie en tal van andere factoren vormen we een digitale strategie. De digitale strategie geeft inzicht in de online potentie en kansen. Deze digitale strategie is hét plan wat inzicht geeft waar voor jouw merk groei te behalen is.
Dankzij onze data gedreven aanpak kunnen we de beste kanalen identificeren en de digitale strategie omzetten naar concrete successen. Zowel op korte als lange termijn.

let's start

Gratis adviesgesprek

Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
  • Wat is het beschikbare budget?
  • Budget tot €3.000
  • €3.000 tot €5.000
  • €5.000 tot €10.000
  • Sky is the limit
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

LIKE WHATYOU SEE?

Let's work together