let's start

Huisstijl laten ontwerpen

Wil jij een nieuwe huisstijl laten ontwerpen? Om je nieuwe huisstijl te laten ontwerpen ben je bij ons aan het juiste adres! Welkom bij Brandbits. Wij zijn een creative agency. Wij kunnen jouw nieuwe huisstijl ontwerpen! Dit hebben wij al voor verschillende opdrachtgevers gedaan met ons team. Ons team bestaat uit jonge gepassioneerde creatievelingen. Wij hebben veel ervaring in het ontwerpen van een huisstijl en jouw branding.

Branding Breda

Aan de slag met jouw huisstijl? Laten we snel samenzitten!

Direct contact

let's start

Brandbits ontwerpt jouw nieuwe huisstijl

Maar eerst even meer over ons. Dus, wij vertellen graag meer. Zoals, wie wij zijn en wat doen. Brandbits is ambitieus, energiek en resultaatgericht. Met jouw nieuwe ontworpen huisstijl en branding brengen wij jouw onderneming naar een hoger niveau.

Dus om jou huisstijl te laten ontwerpen, zit je bij ons goed. Wanneer je begint als ondernemer lijkt het dat een huisstijl te veel is om te hebben. Een logo zou voldoende. Echter is het belangrijk om na te denken over hoe jij wil dat jouw bedrijf gezien wordt. Een huisstijl laten ontwerpen gaat dus verder dan een logo of briefpapiertje. Maar wat is de juiste weg op een huisstijl te laten ontwerpen?

Understand

Jouw huisstijl; een kloppend totaalplaatje

Als creatief bureau hebben veel experties in het ontwikkelen van nieuwe huisstijlen Daarnaast bouwen wij ook websites en toffe campagnes. Wij doen dit in opdracht voor B2B- en B2C-klanten. In al deze elementen staat één item centraal: jouw huisstijl.

Het doel van een huisstijl is visuele connectie te maken tussen jouw bedrijf en de doelgroep. Anders gezegd: een kloppend totaalplaatje. Wij helpen je met je logo, huisstijl, website, webshop en online marketing. Graag gaan wij samen met jou aan de slag om zowel online als offline het allerbeste uit jouw onderneming te halen. Dus ben jij klaar om jouw nieuwe huisstijl te laten ontwerpen? Kom dan met Brandbits in contact.

Brandbits Digital Design

Create

Een nieuwe huisstijl ontwerpen

Een huisstijl ontwerpen, veel denken hierbij aan logo’s, briefpapier en visitekaartjes. Deze items zijn hier zeker onderdeel van. Maar zoals we al eerder aan hebben geven, een huisstijl gaat verder. De huisstijl noemen we ook wel de visuele identiteit van een bedrijf. Hierbij horen onder andere logo’s en slogan, kleuren, lettertypen, webdesign en sociale media. De huisstijl is echter meer dan design alleen; het is wie je bent als bedrijf. Het omvat dus enerzijds die huisstijlelementen, maar ook de cultuur, de waarden en alle communicatie. En dit is dus voor iedere opdrachtgever anders. Jouw huisstijl is wat jouw bedrijf laten opvallen en uniek maakt.

Space for Business Banner

Aan de slag met jouw huisstijl? Laten we snel samenzitten!

Direct contact

Grow

Unieke visuele identiteit

Daarom vinden wij het belangrijk jouw bedrijf beter te leren kennen. Ook willen we meer weten over de doelen en klanten van jouw organisatie. Deze aspecten gaan een belangrijke rol spelen in de creatieve brainstorm voor de huisstijl. Onze “bit by bit” aanpak zorgt voor een goede basis om je huisstijl te laten ontwerpen. Aan de basis staat een creatieve invulling met alle inzichten die we hebben opgedaan. Op deze manier behalen we ons doel. Het is de juiste werkwijze om een huisstijl te laten ontwerpen. Voor de ontwikkeling van de huisstijl, of ander vraagstuk, houden wij vast aan onze Brandbit aanpak. De aanpak die wij gebruiken bestaat uit vijf stappen.

Excellerate 

Ben jij voor jouw nieuwe huisstijl?

Bij de start van de samenwerking gaan we met elkaar in gesprek. We plannen een intake in. Met de intake verzamelen we zoveel mogelijk informatie. De details zijn van groot belang om een huisstijl te laten ontwerpen. Deze zorgen voor een unieke visuele identiteit. Ook kijken we naar de concurrentie. Hoe presenteren zij zich? Hoe kunnen wij zorgen dat jij opvalt? Deze fase geeft ons de basis om verder te gaan. Vanuit hier gaan we verder met ontwikkelen. Met de juiste elementen voor het ontwerp en de ontwikkeling van de nieuwe website. Dus wil jij een huisstijl laten ontwerpen? Met de “bit by bit” aanpak zorgen we voor een uniek resultaat!

Brandbits Fun

Branding

Bouw jouw merk, bit by bit

Een sterk merk en een consistente huisstijl. Dat zijn belangrijke elementen om op te vallen. Om gezien te worden. Want reclame draait om de kracht van consistentie en herhaling! Brandbits, creatief digitaal bureau, heeft hier ruime ervaring in. Maar om er het beste uit te halen, is een goede strategie een must. Dit bepaald hoe jij je als merk wil wegzetten. Daarom gaan onze diensten verder dan het laten ontwerpen van een huisstijl. Met onze expertise helpen we bedrijven verder te komen. De combinatie van creatieve en technische diensten helpt om commerciële doelen te bereiken. Samen bepalen we welke diensten jij nodigt hebt om stappen te maken. Deze diensten zijn de bouwstenen voor de toekomst. De “bits” die wij leveren als creatief digitaal bureau kan je hier bekijken.

Website

Trotse opdrachtgevers met nieuwe huisstijl

Wij laten het werk graag voor zich spreken. Dat is namelijk onze reclame. Daarnaast tellen de resultaten die we behalen voor onze opdrachtgevers ook mee. Wij zijn trots dat wij al veel nieuwe huisstijlen hebben ontwerpen. Veel bedrijven hebben al een huisstijl laten ontwerpen door Brandbits. Hieruit zijn bloeiende partnership uit ontstaan. Deze hebben geleid tot unieke websites. Of gezorgd voor creatieve campagnes die de doelgroep aanspreken. Kort samengevat, wij zijn trots op onze opdrachtgevers. Bekijk wat we kunnen bereiken als we samenwerken met klanten zoals jij.

Brandbits Fun

Content

Samen een huisstijl ontwerpen

Geen één huisstijl is hetzelfde. Ieder bedrijf is anders, dus dat van jou ook. Ben daar trots op. Jouw huisstijl is daar de ultieme tool voor. Dus wil jij een huisstijl laten ontwerpen door Bradbits? Dan wordt de aanpak afgestemd op jouw onderneming en persoonlijke voorkeur. Wij vertellen je graag meer over onze manier van werken. Wil jouw onderneming in Zevenbergen ook meer rendement uit online en offline halen? wij gaan graag met je in gesprek. Dan bespreken we vrijblijvend de mogelijkheden!

Marketing

Een nieuw merk, een nieuwe huisstijl

Wil jij een sterk merk wegzetten? Of wil jij jouw bestaande merk vernieuwen? Wij komen graag met je in contact. In een vrijblijvend gesprek bespreken we de wensen en mogelijkheden. Wij kijken graag met een creatief inzicht hoe wij invulling kunnen geven aan jouw vraagstuk.

LIKE WHATYOU SEE?

Let's work together