let's start

De grafisch vormgever in Breda die jij zoekt!

Ben jij opzoek naar een grafisch vormgever in Breda? Dan eindigt je zoektocht hier. Wij zijn Brandbits, een creatief bureau dat gespecialiseerd is in het bouwen van sterke merken door middel van branding. Wij zijn gespecialiseerd in grafisch ontwerp, webontwikkeling en digitale ervaringen. Of het nu gaat om een visitekaartje of een geheel nieuw merk vormgeven. Maar uiteraard kunnen wij ook vanuit een bestaand merk jouw flyer, brochure of elk ander grafisch design maken. Wij hebben de ervaring en creativiteit om jouw merk te laten opvallen. Wij helpen je om jouw bedrijf van idee naar realiteit te brengen met een sterk, effectief merk en overtuigende visuals. Dat is wat wij doen als grafisch vormgever in Breda.

   Gratis adviesgesprek

   50+ merken gebouwd

   Expert in branding

Gratis adviesgesprek
Grafisch vormgever in de buurt van Breda

understand

Grafisch en strategisch een sterk merk creëren

Ons vakmanschap hebben voor vele bedrijven al kunnen inzetten waaronder, Duni, Jamoneria, Gemeente Breda en vele anderen. Wanneer wij als grafisch vormgever in Breda aan de slag gaan, hebben wij maar één doel. Een sterk merk wegzetten. Een sterk ken je herkennen aan drie aspecten: het is onderscheidend, consistent en herkenbaar. Het is niet voor niets dat als wij zegge een grote gele M, bij jou al het water in je mond loopt voor die heerlijke hamburger. Maar hoe komen we hier? Dat doen we aan de hand van onze merkstrategie. Deze strategie geeft houvast voor de identiteit en uitstraling van je merk en bestaat uit drie onderdelen. De merkidentiteit, visuele identiteit en het communicatieconcept, ook wel tone of voice genoemd.  De cohesie tussen deze drie is erg belangrijk. Hoe sterker de verbinding, hoe eenvoudiger de connectie, hoe sterker het merk. Klinkt simpel he? Soms is het toch een grotere uitdaging dan je denkt. Maar wel een die wij graag met jou aangaan!

Start met jouw nieuwe project
Grafisch vormgever in Breda

let's create

Grafisch vormgever voor rebranding

Of je een nu een nieuw merk wilt ontwikkelen of een bestaand merk wilt moderniseren. In beide gevallen is een goede merkstrategie van grote waarden. De moderne consument wil meer dan alleen een product of dienst van een merk; ze zoeken verbinding met de stem, de boodschap en de esthetiek van het bedrijf erachter. Bij ons als grafisch vormgever in Breda is strategische identiteitsontwikkeling een integraal onderdeel van ons merkopbouwproces. Dat de visuele impact en verbale levensduur van een merk bepaalt. Het is namelijk onmogelijk om een impactvolle klantrelatie te creëren zonder jouw identiteit als bedrijf te begrijpen. Onze merkstrategie is waardevol voor zowel rebranding als nieuwe merken en helpt merken te onderscheiden van hun concurrenten.

Aan de slag met jouw huisstijl? Laten we snel samenzitten!

Direct contact

Grow

Bouw je merk met een grafisch vormgever in Breda

Als grafisch vormgever in Breda en specialist op het gebied van merkbekendheid weten we dat consistentie de herkenning en integriteit van een merk stimuleert. Door het opstellen van sterke branding specificaties en richtlijnen zorgen onze grafische vormgevers ervoor dat logo’s, typografie, kleuren, iconografie en afbeeldingen correct en consistent worden toegepast. Met ons als grafisch vormgever van Breda ben je verzekerd van een visueel sterk merk of onderdeel hiervan. Benieuwd wat wij in huis hebben? Stel ons op de proef en kom langs voor een vrijblijvend adviesgesprek bij in de studio in Breda.

let's start

Gratis adviesgesprek

Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
  • Wat is het beschikbare budget?
  • Budget tot €3.000
  • €3.000 tot €5.000
  • €5.000 tot €10.000
  • Sky is the limit
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

LIKE WHATYOU SEE?

Let's work together