Bij Brandbits weten we dat elk merk een verhaal te vertellen heeft, hoe lang of kort, gewoon of memorabel. Voor de één is het lastig om het verhaal te brengen, voor een ander kan het verhaal niet lang genoeg duren. In beide gevallen zijn wij er om hulp te bieden. Wij maken jouw verhaal, een goed verhaal, dat is de kracht van jouw verhaal.

Storytelling is een van de meest dynamische tools die we hebben om een ​​publiek te beïnvloeden, te inspireren en te betrekken. Een goed verteld verhaal wordt een goed gedeeld verhaal.

Meeslepend, beknopt of gedenkwaardig

Laten we beginnen met de basis. Een meeslepend verhaal moet beknopt, gedenkwaardig en suggestief zijn. Het zal herkenbaar zijn voor jouw publiek op een emotioneel niveau. Elke klant zou het aan een vriend moeten kunnen vertellen tijdens een welverdiend drankje op vrijdagavond. Simpel, doordacht en een goed verhaal.

Is het verhaal dat je ooit vertelde, nog steeds jouw verhaal? Wat is er de afgelopen tijd veranderd en waarom is jouw verhaal nu anders? Elk verhaal heeft zo z’n conflicten, daarom is het zo belangrijk om te onderzoeken waarom dit evoluerende verhaal op deze wijze is gevormd.

2022 is het jaar van het simpel houden! Tegenwoordig wil de wereld sneller dan ooit vooruitgaan en onze verhalen moeten dit weerspiegelen. We richten ons op dat ene idee in het hart van jouw merk en beginnen en eindigen jouw verhaal met dezelfde gedachte. Een verhaal dat trouw is aan wie je bent – je kernwaarden in verhalende vorm.

Branding Breda

De kracht van een verhaal

Bij Brandbits transformeren we merken door de kracht van hun verhalen te benutten, want een goed verteld verhaal heeft de kracht om van gedachten te veranderen, herkenbaarheid te vormen en betrokkenheid te creëren. We helpen merken bij het definiëren en delen van hun verhaal, een verhaal dat met hen meegroeit. Een pad voorwaarts, versterkt door creatieve, campagnes en inhoud die doorklinkt.

“Je doel in elke communicatie is om je doelgroep te beïnvloeden (hun huidige houding, overtuiging, kennis en gedrag veranderen). Informatie alleen verandert daar zelden iets aan. Onderzoek bevestigt dat goed ontworpen verhalen het meest effectieve middel zijn om invloed uit te oefenen. “

Hoe vertel jij jouw verhaal?

Merkverhalen doen zoveel meer dan informeren. Ze bouwen bekendheid, herkenbaarheid en vertrouwen op en creëren een ruimte voor jouw publiek om naar binnen te stappen en een deel van jouw wereld te worden.

Als je hulp wilt bij het vormgeven van je merkverhaal, neem dan contact met ons op. We helpen je graag om die van jou te vertellen. Van elk verhaal, maken wij een goed verhaal.