let's start

Jouw marketing in ervaren handen

Hi, wij zijn BRANDBITS! Een creatief bureau uit Breda gespecialiseerd in het maken van sterke merken. Wij helpen, ondersteunen, adviseren en ontzorgen bedrijven in hun marketing. Van een nieuwe huisstijl tot een conversie gerichte website. Met ons team van marketeers, designers en strategen hebben we alle expertise in-house om samen jouw doelstellingen te behalen en de juiste indruk achter te laten bij de doelgroep. Hoe we dit doen? Aan de hand van onze vier bouwstenen, oftewel bits, branding, content, website en marketing. Door de combinatie van deze expertises maken we een onvergetelijke merkervaring. Een die slim is in zijn aanpak en duurzaam in zijn uitvoering. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Plan een gratis advies gesprek in.

   Gratis adviesgesprek

   150+ merken gebouwd

   Expert in branding

creatief bureau in Oosterhout

understand

Bouw aan de fundering van je merk met branding

Een gebouw is net zo sterk als zijn fundering. Dit geldt ook voor jouw merk. De basis van je merk moet doordacht zijn zodat het jaren lang meekan. Het merk kan zich aanpassen op veranderingen in de markt en af en toe een upgrade krijgen als het gaat om het uiterlijk.

De basis van jouw merk leggen we in de merkstrategie. Dit is de blauwdruk van je merk voor alle marketing en communicatie uitingen. De strategie bestaat uit drie onderdelen: de merkidentiteit (wie ben je als merk en wat zijn je merkwaarden), de visuele identiteit (hoe zie je eruit als merk) en de verbale identiteit (hoe en wat communiceer je als merk). Binnen de merkstrategie proberen we tot de kern van jouw merk te komen en antwoord te geven op de belangrijkste vraag: waarom? Als we hier een antwoord voor kunnen formuleren, kan de reis naar een nieuw merk beginnen. En wellicht met ons als creatief bureau.

Start met jouw project
Space for Business Brochure

let's create

Creatief bureau voor creatieve content

Content wordt steed belangrijker. Hoe val je op tussen al die informatie die we vandaag voorbij zien komen? Hoe zorg je ervoor dat jouw merk onthouden wordt? In de digitale wereld van vandaag wordt het steeds belangrijker om op te vallen, aanwezig te zijn onder je doelgroep en bovenal relevant te zijn. Hierin is unieke content een must, niet alleen op het gebied van copywriting of SEO pagina’s, maar ook op het gebied van fotografie en video. Dit alles moet een verlengstuk zijn van jouw merkwaarden en dus de merkstrategie. Het is soms lastig voor bedrijven om de juiste content te ontwikkelen, maar daarvoor kun je ons als creatief bureau inschakelen. Wij bieden creatieve oplossingen en verrassende designs waarmee we nieuwe inzichten voor jouw bedrijf kunnen creëren.

Aan de slag met jouw project? Laten we snel samenzitten!

Direct contact

Grow

Maatwerk oplossingen voor jouw bedrijf

Jouw kennis en expertise van jouw bedrijf en de markt waarin het zich bevindt zijn van grote waarde. Wij verwerken al deze informatie tot een maatwerkoplossing voor jouw vraagstuk, of het nu gaat om re-branding, een SEA-campagne of een nieuwe webshop. Een op maat gemaakte aanpak is de manier om jouw merk naar een hoger niveau te brengen, want geen enkel merk is hetzelfde. Ons doel binnen de samenwerking is om jouw merk (weer) te laten ademen, bewegen en leven.

let's start

Gratis adviesgesprek

Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
  • Wat is het beschikbare budget?
  • Budget tot €3.000
  • €3.000 tot €5.000
  • €5.000 tot €10.000
  • Sky is the limit
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

LIKE WHATYOU SEE?

Let's work together