WEBSITE

Duurzame oplossing


Vos Solar is een installateur van zonnepanelen, van (kleinere) particuliere projecten tot aan mega trajecten met wel 10.000 zonnepanelen. Volledige focus om het beste rendement te behalen uit elk paneel, elke dag en elk project opnieuw.

Het bedrijf is de afgelopen jaren gegroeid, zich heeft ontwikkeld en inspeelt op de innovatie. Iets wat het oude merk niet toonde. Aan ons de uitdaging dit terug te brengen!

BRANDING

Branding, bit by bit


Een nieuwe online identiteit en dus ook een complete make-over van de huisstijl. De huidige look en feel paste niet meer bij Vos Solar. De branding moest weer een verlengde van de bedrijfsvoering worden. Met onze creatieve brainstorm sessies werken wij vanuit de bedrijfsvisies van onze klanten, naar het merk van morgen. Hierin staat in deze case “toekomst” en zonne-energie centraal. Twee elementen die duidelijk terugkomen in het nieuwe logo.

SEARCH ENGINE MARKETING

Gewoon,goed gevonden


De eigenaar van Vos Solar had zijn eigen website weten te bouwen in Wix. Helaas voldeed dit niet aan zijn wensen en werd de site erg slecht geïndexeerd door Google.

Gevonden worden door zoekmachines, erg belangrijk, zo niet de allerbelangrijkste zaak voor online marketing. Jouw website kan nog zo shiny zijn en stralen als de zon, als deze niet (goed) gevonden gaat worden, dan kan ook bijna niemand er van genieten. Tijdens onze intake, stellen wij de juiste vragen én bepalen we de strategie. Zo verhoogden wij het aantal bezoekers van Vos Solar binnen mum van tijd met wel 450%.

DIGITALE CAMPAGNES

De volgende stap


Een volgende stap binnen de activatie van Vos Solar, is het aantrekken van nieuwe leads, prospects en klanten. We gaan de website laten zien, aan het grote publiek, de show gaat nu beginnen. Dankzij onze doelgroep analyse weten wij precies wie, wat en hoe wij hen moeten bereiken. Het blijkt dat de klanten van Vos Solar zich voornamelijk bevinden op LinkedIn, met behulp van A/B-testing onderzoeken we welke advertenties het beste werken. Deze blijven we optimaliseren, tot het optimum, zo zorgen wij keer op keer voor winnende campagnes.