BRANDING

Let's spaceit up


Space for Business is een gezamenlijk initiatief van de 3 universiteiten St. Gallen, NOVA, Erasmus & ESA. Met drie verschillende modules en een afsluitend element verbinden zij de business met space. Aan ons de uitdaging om dit vorm te geven met een gloednieuwe branding en uiteindelijk deze door te vertalen in de website.

BRANDING

Out of Space


Wij zijn onze zoektocht qua branding gestart met een reis door de ruimte. De ruimte kent een hoop kleuren, maar als basiskleur hebben wij gekozen voor hemelsblauw. Dankzij een aantal creatieve sessies zijn we ‘beland’ bij de huidige typografie en vormgeving. Deze ronde vormen, staan aan de basis van de brochure.

WEBSITE

Van brochurenaar webspace


Een vernieuwend programma vraagt ook om een moderne website. De website is een verlengde van de brochure. Het biedt de mogelijkheid om je verder in te lezen op het programma. Daarnaast geeft de website de optie om nader kennis te maken met de facilitators. Uiteraard is er ook rekening gehouden met de integratie met CMS systeem. Op deze manier worden al aanvragen, aanmeldingen en contactverzoeken direct bij de juiste persoon ingeschoten.