MARKETING

Een lokaleoverwinning


Slijterij Nelis is alom bekend in Zevenbergen en omstreken, wij helpen hem daar al een aantal jaren bij. Het servicegebied van Nelis betrekt voornamelijk de gemeente Moerdijk, dus het is van groot belang om lokale zichtbaarheid te creëren. Wij doen dat via de diverse sociale media, website en natuurlijk ook via zijn webshop.

Een winnende strategie is een combinatie van de juiste marketing mix, wij zorgen ervoor dat niemand om Slijterij Nelis heen kan.

MARKETING

Online verkopen,maar dan lokaal


De online wereld aan slijterijen kent een hele hoge concurrentie. De meeste flessen wijn worden gekocht in de aanbieding, of bij een grote online speler. In samenspraak met Nelis hebben wij, door de corona maatregelen, snel kunnen schakelen. Binnen een mum van tijd hebben wij een webshop weten te realiseren. We verkopen alleen binnen de gemeente Moerdijk, zo zorgen wij dus voor optimale lokale service.

CONTENT

Consistente uitstraling


en foto of video zegt natuurlijk zoveel meer dan 1000 woorden, we worden graag visueel overdonderd met mooie kiekjes. Met enige regelmaat voorzien wij Nelis van nieuw fotomateriaal. Ook tijdens zijn jaarlijkse wijnproeverij helpen wij hem graag met nieuwe content, maar ook met proeven natuurlijk!

Naast de mooiste content, verzorgen wij ook een consistent framework voor Nelis. Door de merkbeleving door te trekken in alle communicatie versterken wij het merk én draagt dit natuurlijk bij aan de herkenbaarheid.

MARKETING

Zo, nu even offline


Naast de verkoop van de lekkerste wijnen en de mooiste whisky’s, staat Nelis ook bekend om zijn eigen gemaakte bitters en likeuren. Ook heeft Nelis een eigen lijn aan speciaal bieren, allemaal herkenbaar aan de Zevenbergse aspecten. Elk design is voor ons een echte uitdaging, wij mengen ons graag in het creatieve proces. Aan dan hand van een aantal eisen, starten wij onze brainstorm. Op deze wijze zetten wij de online beleving, ook offline graag door.