WEBSITE

Uitstekende styling!


De interieur experts van Pieters wisselen natuurlijk snel van styling, elk seizoen een compleet andere inrichting. Pieters staat in de regio alom bekend om hun interieuradvies, styling aan huis en ook complete projectbegeleidingen. Tijdens onze intake merkten we al snel op dat het belangrijk is voor hun merkbeleving om deze (re)styling door te voeren in de website. Voor veel van de klanten blijft de website de allereerste kennismaking met een merk en bedrijf. Wij zorgen ervoor dat de website altijd past bij de beleving van Pieters op dat moment. Naast de maandelijkse aanpassingen, verzorgen wij dus ook (ongeveer) jaarlijks een complete make-over van hun website. Zo is én blijft de website een verlengde van hun bedrijf, altijd up-to-date, gevuld met de mooiste foto’s en de meest recente projecten.

DIGITALE CAMPAGNES

Van A tot Zeen goed verhaal


De digitale campagnes compleet verzorgen, zowel sociaal als via de zoekmachines. Tijdens de intake en ons onderzoek bleek dat de website van Pieters niet goed gevonden werd. Enorm weinig pagina’s trokken een zeer gelimiteerd aantal bezoekers aan. Wij hebben hiervoor een plan opgesteld en deze stapsgewijs uitgevoerd. Een combinatie van SEA en SEO, is wat ons betreft een wondermiddel. Jouw website staat zo direct bovenin de zoekmachines op de gewenste zoekwoorden, maar daarnaast werken wij aan de organische posities in Google. Snel resultaat én denken aan de toekomst.

DIGITALE CAMPAGNES

(A)Sociaal goede campagnes


Jouw interieur, vaak is er de wens wel om er iets aan te veranderen. Maar wat dan? Wanneer? Hoe? Ach denk je, laat maar zitten voor nu.. Koude acquisitie, online, veel moeilijker kun je het jezelf eigenlijk niet gaan maken. Maar dankzij een korte brainstorm, met ons team, hadden wij de oplossing snel gevonden. Dankzij een (kleine) doelgroep analyse, konden wij de targeting optimaal instellen en Pieters voorzien van waardevolle leads. Zo behaalden wij, gezamenlijk natuurlijk, een ROI van ruim 9750%. Asociaal goede cijfers, voor deze creatieve sociale campagne.

WEBSITE

Complete beleving


De beleving van jouw merk moet kloppen, zowel online als offline. Naast de periodieke veranderingen in de website en woonwinkel, voorzien wij Pieters ook, met enige regelmaat, van een nieuwe brochure of flyer. De huisstijl en trends trekken wij hierin dan door, zodat alles in perfecte lijn staat met elkaar. Ben jij klaar om jouw merk naar een volgend niveau te trekken? Start met online winnen, bit by bit.