DIGITAL MARKETING

Ontdek hetmysterieuze Havana


Heb jij het authentieke Cuba nog niet bezocht? Dan kun je niet om havanatours.nl heen als jij hier naar toe gaat! De gidsen van Havana Tours nemen je graag mee tijdens hun Nederlandstalige fietstour of een compleet verzorgde rondreis. Graag vertellen we je meer over deze exotische case.

ALL-IN BRANDING

Een onvergetelijke beleving


Een onvergetelijke reis, dat is Havanatours, dankzij de juiste branding en merkbeleving. De hippe en trendy uitstraling, met een uitmuntende klantervaring. De online beleving, van de sociale media tot aan de website, de service gerichtheid staat voorop.

Een perfecte combinatie van deze factoren heeft ervoor gezorgd dat zij een toppositie hebben bemachtigd in zowel Google als Tripadvisor.

Resultaat

Meer tevredenheiddoor reviews


Reviews zijn enorm belangrijk, ze vormen voor velen zelfs het belangrijkste element bij het maken van een aankoop beslissing. Bij het maken van een verre reis, naar bijvoorbeeld Cuba, wil je de allerbeste service ervaren. Wij zorgen ervoor dat deze perfecte beleving online een goede start kent.

MARKETING

Inzet van influencers


Het inzetten van online marketing is bijna eindeloos te noemen. Directe zoektermen, blogs, sociale media advertenties én natuurlijk influencer marketing. Het verhaal van een influencer kent een grote kracht van geloofwaardigheid. We ontwikkelen vaak een connectie met haar of hem, daardoor is dit een ideaal kanaal om jouw boodschap over te dragen.

Deze prachtige dames waren een aantal dagen op bezoek in Havana en zorgden samen voor bijna een miljoen online weergaven. Wil jij ook starten met online winnen? Stuur ons een berichtje en we denken graag met je mee!