let's start

Wat is branding in marketing?

Wat is branding in marketing? En wat kan branding doen voor jouw marketing? Twee vragen waren wij je graag antwoord op geven. Maar laten we bij het begin beginnen. Wat is branding? Branding is hoe een merk zich profileert en onderscheidt van concurrenten in de markt. Ieder merk is uniek. En bestaat uit verschillende onderdelen, oftewel bouwstenen. Bits zoals wij ze noemen. Dit geldt ook voor jouw merk. Binnen branding gaan wij opzoek naar antwoorden op vragen zoals; welke uitstraling moet mijn merk hebben? Waar staat mijn merk voor? En past de huidige merkbeleving bij mijn bedrijf? Met deze vragen kan je wellicht al de link leggen naar marketing.

   Gratis adviesgesprek

   50+ merken gebouwd

   Expert in branding

Gratis adviesgesprek

understand

Branding en marketing voor jouw bedrijf

Branding is een onderdeel, of expertise, binnen marketing. Binnen marketing zijn er verschillende expertises te vinden. Denk hierbij aan SEA, SEO, copywriting, fotografie etc. Wij zien branding als de eerste stap binnen de marketing. Het vormt de fundering voor jouw merk. Hierin hanteren wij drie stappen. De eerste stap zoals gezegd is het ontwikkelen van een identiteit. Dit doen we aan de hand van een merkstrategie. De tweede stap is het ontwikkelen van alle middelen die nodig zijn om jouw bedrijf zichtbaar te maken. Denk hierbij aan een website, webshop, de fotografie of een brochure (wel het liefst digitaal;)). Dat brengt ons bij de laatste staat waar branding en marketing samenkomen. De “groei” fase. Hierin gaan we met de ontwikkelde middelen het merk laten groeien. Hoe we dat aanpakken kun je lezen op onze marketingpagina.

Start met branding of marketing
Brandbits Digital Design

let's create

Branding en marketing zijn de groeiversnellers voor jouw bedrijf

Binnen onze aanpak is online marketing de laatste stap. Wij richten ons hier op het excelleren van jouw merk en de doelstelling. De online marketing moet als een groeiversneller gaan werken voor jouw merk. Op basis van de doelstellingen, inzichten in doelgroep, concurrentie en tal van andere factoren vormen we een digitale strategie. De digitale strategie geeft inzicht in de online potentie en kansen. Deze digitale strategie is hét plan wat inzicht geeft waar voor jouw merk groei te behalen is.

Aan de slag met branding of marketing? Laten we snel samenzitten!

Direct contact

Grow

Branding, marketing, content en websites voor jouw merk

Nog even kort over marketing en branding. Creatieve campagnes, korte of lange termijndoelen, het bereiken van jouw doelgroep. Zijn allen componenten binnen de online marketing. We bedenken resultaatgerichte strategieën, creëren inspirerende campagnes en zoeken naar unieke content om jouw doelstellingen te behalen. Daar ligt de focus op. Is dit wat je zoekt? Dan helpen wij je graag in jouw online zoektocht naar succes.

let's start

Gratis adviesgesprek

Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
  • Wat is het beschikbare budget?
  • Budget tot €3.000
  • €3.000 tot €5.000
  • €5.000 tot €10.000
  • Sky is the limit
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

LIKE WHATYOU SEE?

Let's work together