let's start

Brandbits de branding agency voor jouw merk

Wij zijn Brandbits, de branding agency voor jouw merk. Wij creëren tijdloze, krachtige en onweerstaanbare identiteiten voor grote en kleine ondernemers. Identiteiten die jouw merk of bedrijf maken. Jouw merk kunnen laten groeien en de harten en hoofden zal veroveren van jouw doelgroep. Keer op keer. Met een maatwerk aanpak bouwen we aan jouw merk, bit by bit. Dit doen we met ons team van creatieven, strategen en marketeers. We creëren  websites, merken en content voor bedrijven in Breda, Bergen op Zoom, Roosendaal, Etten-Leur, Waalwijk en vele meer.  Ons deal als branding agency is om jouw merk nieuw leven in te blazen. Het merk moet ademen, leven en bewegen. Benieuwd hoe? Laten we samen sparren.

   Gratis adviesgesprek

   50+ merken gebouwd

   Expert in branding

Gratis adviesgesprek
Reclamebureau in Breda

understand

Branding van jouw merk

We bouwen eenvoudige, mooie en gedifferentieerde merken en producten. Daar komt veel bij kijken. Maar als we onze aanpak terugbrengen tot één doel. Een sterk merk maken wat dicht bij de kern blijft. In de merkstrategie zal de zoektocht plaatsvinden naar jouw merkidentiteit. De fundering en basis van jouw merk. Vanuit hier wordt bijvoorbeeld de visuele identiteit en verbale identiteit ontwikkeld. Deze basis is nodig om alle overige middelen te ontwikkelen, zoals website, webshop, digitale campagne en alle overige zaken.

Wij als branding agency hebben dit al voor tal van merken kunnen doen, waaronder Borg Consulting, Access Equipment, Pieters Zevenbergen en vele meer. Onze aanpak om tot de kern van jouw merk te komen is maatwerk. Ieder bedrijf is anders. En die onderscheidenheid willen boven tafel halen. Dat is een van de drie pijlers waarmee jij je kan differentiëren binnen de markt. Wil je samen met ons al branding agency deze zoektocht starten? Plan dan een vrijblijvend advies gesprek in.

Start met jouw nieuwe branding
Branding Agency Brandbits Creatief Bureau

let's create

Merken die opvallen

Wij bouwen merken die opvallen en een verhaal vertellen. Ze zijn gebaseerd op de echte wereld waar jouw klanten wonen en werken. Om daar te komen is een intensief samenwerkingsproces nodig. Vele gesprekken en sessie waarin wij als branding agency tot de kern van jouw merk komen. Maar wij kunnen je beloven dat we aan het einde een uitgebreide en praktische merkrichtlijn zullen wegzetten. Om digitale campagnes, een website en andere nuttige dingen te creëren. Want jouw merk verdient elke kans om te floreren. En dat is waar wij aan willen bijdragen. Of je nu een start-up bent of een bekende naam, wij gaan verder dan wat je van een branding agency mag verwachten. Door je te ondersteunen met branding en belangrijke zakelijke beslissingen, creëren we samen het juiste imago dat jij met de wereld kunt delen. Er is hier geen knip en plakwerk; alles is maatwerk.

Aan de slag met jouw huisstijl? Laten we snel samenzitten!

Direct contact

Grow

Een nieuwe start voor jouw merk

Of het nu gaat om branding van een nieuw merk of re-branding van een bestaand. In beide gevallen helpen wij jouw graag met het vraagstuk. Branding moet in ons inziens duurzaam zijn. Het moet mee kunnen groeien met de ambities, zich aan kunnen passen op een veranderende markt zonder zijn identiteit te verliezen. Om basis om verder op te bouwen. Een goede start is het halve werk, niks is zo belangrijk als een solide basis. Dankzij de combinatie van creativiteit en resultaat gerichte oplossingen, helpen wij onze klanten met het creëren van sterke merken en producten. Onze opgebouwde ervaring stelt ons in staat om elk jaar, élke keer, jouw merk te verbeteren.

let's start

Gratis adviesgesprek

Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
  • Wat is het beschikbare budget?
  • Budget tot €3.000
  • €3.000 tot €5.000
  • €5.000 tot €10.000
  • Sky is the limit
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

LIKE WHATYOU SEE?

Let's work together