BIT BY BIT

Gedreven door inzicht.Geïnspireerd door creativiteit.Ontworpen met een doel.


Jouw bedrijf, je merk én jouw doelstelling zijn uniek. Mede dankzij onze bit by bit aanpak zorgen wij ervoor dat jouw merk optimaal gaat presteren. Samen gaan wij jouw doelen behalen, met de juiste informatie, jouw doelgroep en een perfecte mix aan creativiteit.

01 INTAKE

Getting to know you


Jouw brand, de doelstellingen en onze expertise. De eerste stap in een succesvol partnerschap is om elkaar beter te leren kennen. Wij leren jouw merk, de doelen en de verwachtingen kennen. Van daaruit stellen we een plan van aanpak en advies op.

02 RESEARCH & STRATEGIE

Understanding the wider context


Een goed plan vereist echt inzicht. We duiken in de wereld van jouw consumenten, relevante trends, de markt waar jij je in bevindt en nog veel meer. Het gaat erom dat wij inzicht  krijgen over wat het belangrijkst is om aan jouw succes te werken.

03 CREATIE

Unique, smart and unexpected


Oké, we hebben een geweldig idee. Nu is het tijd om jouw nieuwe website, campagne of huisstijl tot leven te brengen. In de creatie fase zetten we tastbare ideeën om in krachtige concepten en uitgesproken designs.

04 LANCERING EN ACTIVATIE

Ready to rally


Voor sommigen is de lancering het einde. Voor ons is het een andere cruciale stap. We staan voor jou klaar om je te ondersteunen met de implementatie, het meten van de  prestaties en het continu verbeteren van de resultaten. We beoordelen ons succes immers aan de hand van dat van jou.

05 OPTIMALISATIE

Start of a new beginning


Dankzij diverse analytische middelen, kunnen wij de prestaties meten van jouw online marketing. Door resultaat gericht te werken, maandelijkse analyses en een creatieve aanpak, zorgen wij ervoor dat jouw merk geoptimaliseerd blijft. Wij zorgen optimaal voor jouw merk, bit by bit.